Erdoğan, 'Efsane geri dönüyor' sloganını istemedi

AK Parti 3. Olağanüstü Kongresi öncesi, çalışmalarda sona gelindi. 21 Mayıs'ta gerçekleşecek kongre için hazırlanan 'Efsane geri dönüyor' sloganını Cumhurbaşkanı Erdoğan istemedi.
AK Parti'nin 3. Olağanüstü Kongresi için hazırlanan "Efsane geri dönüyor" sloganına Cumhurbaşkanı Erdoğan sıcak bakmadı. Söz konusu sloganın AK Parti kongresi için hazırlanan 6 slogan arasında yer almayacağı öğrenildi. Nedenini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş açıkladı. Ataş, "O tür şeylere sayın Cumhurbaşkanımız sıcak bakmıyor. Biz Cumhurbaşkanımız ve partimizin benimsediği sloganları değerlendireceğiz" dedi.
Tüzük değişikliği
Ataş, Tüzük üzerinde çalışılan bir iki konu olduğunu belirten Ataş, "Genel Başkanvekilliği noktasında değişiklik olabilir" dedi.
AK Parti Genel Merkezi'nde de sekizinci kattaki hazırlıklar da son aşamada. Danışmanların odasının yerinde artık Binali Yıldırım'ın makamı olacak. Hafta içi yapılacak kapalı grup toplantısı ile de Başbakan Binali Yıldırım Grup Başkanı olarak seçilecek.
Başbakan Yıldırım'dan OHAL Komisyonu açıklaması
Kimler davet edilecek?
Kongreye, HDP dışındaki siyasi parti temsilcileri davet edilecek. İhraç edilenler ve istifa edenler dışında tüm eski bakanlar ve milletvekilleri de kongrede olacak. Tüzük değişikliğinin de gündeme geleceği kongrede, AK Parti’nin Merkez Karar Yönetim Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu ile Demokrasi ve Hakem Kurulu yeniden belirlenecek.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Şanlıurfa’da Feci Kaza: 2 Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı, Aynı Aileden 3 Ölü!
Kan donduran cinayet! 24 yaşındaki Hatice toprağa verildi: Anneden yürek yakan feryat
15 Yaşındaki Gülden’i 20 Bıçak Darbesiyle Öldüren Cani, Cinayeti Önceden Mesajla Paylaşmış: “Cezaevinde Koğuş Ağası Olacağım”
Adana'da 6 Günlük Acı Son: Cumali Timi Toprağa Verildi
Gözü Önünde Evi Yanan Kadın Sinir Krizi Geçirdi