Doğan Grubu'ndan İbrahim Karagül'e sert tepki

Doğan Holding Kurumsal İletişim Başkan Yardımcısı Ahter Kutadgu tarafından yapılan yazılı açıklamada Yeni Şafak Gazetesi Yazarı İbrahim Karagül'ün Doğan Grubu'nu PKK terörünün karargahı olarak tanımlayan ifadelerinin akıl, fikir, izan ve vicdanla bağdaşmasının mümkün olmadığı belirtildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Doğan Holding Kurumsal İletişim Başkan Yardımcısı Ahter Kutadgu, bir açıklama yaparak Yeni Şafak Gazetesi Yazarı İbrahim Karagül'ün 15 Temmuz 2015 tarihli yazısında Doğan Grubunu PKK terörünün karargahı olarak tanımlayan ifadelerinin akıl, fikir, izan ve vicdanla bağdaşması mümkün olmayan alçakça bir hakaret ve suçlama teşkil ettiğini vurguladı.
Kutadgu, her türlü terör ve şiddeti nefretle reddeden ve demokrasiyi savunan Doğan Medyası'nın bu gibi alçakca ifadelerle anılmasının vahim bir suç teşkil ettiğine inandıklarını, bu yazı ile ilgili suç duyurusunda bulunduklarını ve bunun hesabını yargı önünde soracaklarını ifade etti.
Kutadgu, anılan şahıs tarafından temsil edilen zihniyetin en az terör kadar tehlikeli olduğuna dikkati çekti.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri
Kış uykusundan uyanıp köye inen ayıyı köpekler kovaladı
AFAD DEPREM HARİTASI YENİ: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Yeni Hafta ile Sıcaklıklar Artıyor: İstanbul’a Yağmur Uyarısı ve Toz Taşınımı Detayı
Eski eşini yakarak katletmişti, duruşma öncesi hayatını kaybetti