Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde büyük davet
15 temmuz darbe girişiminin ardından siyasette yaşanan birlik ve beraberlik görüntüsü devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kültür merkezinin açılışına, AK Parti'nin yanı sıra CHP ve MHP'li milletvekilleri tek tek aranarak davet edildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Erdoğan, önce CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP lideri Devlet Bahçeli'yi Külliye'ye davet etmiş, ardından da Meclis Başkanlık Divanı'nın CHP ve MHP'li üyeleri ile bir araya gelmişti.
15 temmuz sonrası yaşanan bu birlik görüntüsü kültür merkezi açılışıyla sürecek.
Cumhurbaşkanlığı halkla ilişkiler dairesi AK Parti'nin yanı sıra CHP ve MHP milletvekillerini de Külliye'ye davet etti.
Açılışı milletvekillerinin yanı sıra 15 temmuz darbe girişiminde yaşamını yitiren şehitler ile gaziler ve aileleriyle sanat, spor ve iş dünyasından çok sayıda isim davet edildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Adana'da film gibi olayda yeni detaylar! 3 kilo altınla aç-susuz 3 gün!
Özel kuvvetler ve komandolar yer aldı! -9'da harekete geçildi: Başarıyla tamamlandı...
Kapalıçarşı'da büyük kara para operasyonu! 9 milyar liralık vurgunda gözaltı sayısı yükseldi
5 yaşındaki Deniz'in ölümündeki sırrı Whatsapp yazışmaları aydınlatacak
Çatırtı sesleri alarma geçirdi: Tahliye edildiler!