hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CHP'den cemevi eleştirisi

    KAYNAKCNN TÜRK

    CHP MYK, Genel Başkan Özgür Özel Başkanlığında toplandı. Toplantının ardından konuşan Parti Sözcüsü Deniz Yücel, cemevlerinin Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde tutulmasını eleştirdi. Gündeminde Tarım Kredi Marketleri de vardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CHP'den cemevlerinin Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde tutulmasına yönelik eleştiri geldi. CHP MYK, Özgür Özel Başkanlığında toplandı.

    Toplantının ardından Sözcü Deniz Yücel kameraların karşısındaydı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan cemevlerinin aydınlatma giderlerinin ödenmesine dair Kültür ve Turizm Bakanlığı yönetmeliğine değindi.

    Yücel, ''Cemevlerine hala Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesi altında tutarak Alevi yurttaşlarımızın ibadetlerine ve Alevilik inancına bir kültürel değer muamelesi yapan zihniyet lütfetmiş ve cemevlerinden eğer şartları sağlarsa aydınlatma gideri almayacaklarmış.'' ifadelerini kullandı.

    SÖZCÜ YÜCEL, TARIM KREDİ MARKETLERİ İLE İLGİLİ DE KONUŞTU

    Yücel, ''Tarım Kredi Marketleri meğer fahiş fiyatları çok seviyormuş. Market 2023'te bir hayli kar elde ettiği gibi yöneticilerine de 5 milyon liralık menfaat sağlamış.'' dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow