"Bana oy vermeyin" diyen İbrahim Tatlıses'e 100 oy

İbrahim Tatlıses 1 Kasım seçimleri için Şanlıurfa'dan bağımsız aday olmuş daha sonra adaylığını geri çekip "bana oy vermeyin" uyarısı yapmıştı. Ancak ünlü şarkıcının uyarısı işe yaramadı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Memleketi Şanlıurfa’dan Tatlıses’e 100 oy çıktı. Tatlıses Şanlıurfa’dan bağımsız aday olduğunu açıklamış ancak daha sonra vazgeçerek hayranlarını “Silahların gölgesi altında siyaset yapmayacağım. Oy pusulalarında ismimi görüp sakın basmayın, bana oy vermeyin” diye uyarmıştı.
1 Kasım seçimlerinde Ak Parti Şanlıurfa'dan 8 milletvekili çıkarırken HPD'nin vekil sayısıysa 4 oldu. 7 Haziran seçimlerindeyse durum gene Ak Parti lehine 7'ye 5'ti.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA: Pendik’te bir binanın balkonu çöktü !
23 NİSAN TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? Yarın metrobüs, tramvay, vapur, otobüs ve metro bedava mı?
Son Dakika! PKK Tasfiye Sürecinde: 'Terörsüz Türkiye'ye Bir Adım Daha Yaklaşıldı
Son Dakika... Elif Kırav'ı 53 Bıçak Darbesiyle Öldüren Sevil Akdağ: “Kendimi Savundum, Bıçakladığımı Hatırlamıyorum”
Gelen Sesler Panik Yarattı: Güngören'de 6 Katlı Binaya Tahliye!