Bahçeli'nin o sözlerinin ardından MHP'den açıklama geldi

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin dün katıldığı canlı yayındaki eyalet çıkışının ardından sosyal medyada Bahçeli'nin hayır diyeceği yorumları yapıldı. MHP'nin resmi twitter hesabından yapılan paylaşımla bu iddialara yanıt verildi.
MHP lideri Bahçeli'nin gündeme oturan sözlerinin ardından twitter'da #BahçeliHayırDiyor hastagh'i TT listesine girdi. Bunun üzerine MHP'nin twitter hesabından Bahçeli'nin referandumda 'evet' yönünde oy kullanılacağı mesajı paylaşıldı.
İşte MHP hesabından paylaşılan o mesaj:
"Benim danışmanım eyalet sistemi dese görevden alırım"
"Biz 16 Nisan’da millet için evet, devlet için evet, Türklüğün bekası için evet diyeceğiz" MHP Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ
Bahçeli, NTV canlı yayınında "Şimdi 'Eyalet sistemini getireceğiz' diye bir danışman, Cumhurbaşkanı danışmanı olarak söylüyor ve Cumhurbaşkanı da buna ses çıkartmıyor, kabulleniyor ise o zaman iki gün içerisinde eyalet sistemine karşı olan, üniter yapıda düşüncesi olan ülkücülerin kararı ne olabilir? Bunları düşünmek lazım" demişti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ise katıldığı canlı yayında "Danışmanımın bir açıklaması olmuş, almışlar onu çarpıtmışlar, ki danışmanım sonra değişik şekilde onu düzeltmeye yönelik açıklamalar yaptı. Ben ne diyorum, sen ona bak. Böyle bir şey yok, benden duydunuz mu? Yok" diye konuşmuştu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Şanlıurfa’da Feci Kaza: 2 Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı, Aynı Aileden 3 Ölü!
Kan donduran cinayet! 24 yaşındaki Hatice toprağa verildi: Anneden yürek yakan feryat
15 Yaşındaki Gülden’i 20 Bıçak Darbesiyle Öldüren Cani, Cinayeti Önceden Mesajla Paylaşmış: “Cezaevinde Koğuş Ağası Olacağım”
Adana'da 6 Günlük Acı Son: Cumali Timi Toprağa Verildi
Gözü Önünde Evi Yanan Kadın Sinir Krizi Geçirdi