Atatürk Havalimanı'nda yoğunluk

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan yoğunluk nedeniyle uçaklar iniş yapamadı. 10 kadar uçak yakındaki diğer havalimanlarına yönlendirildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İstanbul'da bugün başlayacak Dünya İnsani Zirvesi'ne katılacak liderlerin kendi uçakları ile gelmesi ve 19 Mayıs ile hafta sonunu şehir dışında geçiren yolcuların da şehre dönmesi nedeniyle, Atatürk Havalimanı'nda yoğun hava trafiği oluştu.
Bir süre havada tur atan bazı uçaklar yakıt kritiğine girdi.
Bu durum nedeniyle, Türk Hava Yolları'nın İstanbul Atatürk Havalimanı'na inecek bazı iç hat uçakları Sabiha Gökçen Havalimanı'na, dış hat uçakları ise Çorlu havalimanı'na yönlendirildi.
Daha sonra, yakıt alan uçaklar ile diğer uçaklar gecikmeli olarak Atatürk Havalimanı'na gelmeye başladı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Son Dakika Deprem Haberleri... İstanbullular Sokaklara Döküldü!
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Son Dakika Deprem... İstanbul açıklarındaki depremde, İzmir, Balıkesir, Çanakkale ve Uşak da sallandı
Sıfır aldığı aracını 17 yıldır kullanamıyor: "Arabanın olduğu sokaktan geçerken içim acıyor"
23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJLARI: ATATÜRK SÖZLERİ VE RESİMLERİ! Resimli,Yazılı, Bayraklı 23 Nisan Mesajları! Atatürk'ün 23 Nisan İle İlgili Sözleri