Ankara'da CHP'li vekillere ve gazetecilere gazlı müdahale

Ankara'da Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara temsilcisi Erdem Gül'ün tutuklanmasını protesto CHP milletvekilleri ve gazetecilerden oluşan gruba polis müdahale etti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Ankara' nın Çankaya semtinde Yüksel caddesinde Can Dündar ve Erdem Gül' ün tutuklanmasını protesto etmek isteyen CHP milletvekilleri ve gazetecilerden oluşan grup basın açıklamasının ardından yürüyüşe geçti. Bu sırada Yüksel caddesinin girişinde çevik kuvvet ekipleri barikat kurarak grubun yürümesine izin vermedi. Grup ile çevik kuvvet ekipleri arasında arbede çıktı. Polisin attığı biber gazından aralarında CHP Grup Başkanvekili Levent Gök' ün de bulunduğu milletvekillerinin etkilendiği görüldü. Biber gazından etkilenen Levent Gök hastaneye kaldırıldı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Bungalovda gizli kamera skandalı... Tek tek kontrol edilecek
İSTANBUL’DA ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'un 21 ilçesinde elektrik kesintisi!
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAKLİT TAĞŞİŞ LİSTESİ 2025: Sahte - hileli ürünler sorgulama ekranı (guvenilirgida.tarimorman.gov.tr)
Ulusal Staj Programı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nden açıklama!
HABER... Sırrı Süreyya Önder'in sağlık durumu nasıl? Doktoru olumlu gelişmeyi paylaştı: Kızına tepki verdi