hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Adil Öksüz'ün baldızları serbest bırakıldı

    Adil Öksüzün baldızları serbest bırakıldı
    expand

    FETÖ/PDY'nin ‘Genelkurmay İmamı’ olan ve halen aranan Adil Öksüz’ün iki baldızı, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    15 Temmuz gecesi Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarınca gerçekleştirilmek istenen darbe teşebbüsü sonrası başlatılan operasyonlar sürüyor.

    Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında darbe girişiminde Akıncı Üssü'nde gözaltına alınan ve daha sonra serbest bırakılan FETÖ/PDY'nin ‘Genelkurmay İmamı’ Adil Öksüz’ün kayınpederi Cevat Yıldırım’ın baldızı Naciye A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Öksüz’ün baldızları B.N.T. (33) ve S.Ö.Y. (19) ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

    Öte yandan adliyeye sevk edilen işçi M.T., kamu hastanelerinde tekniker olan V.O. ve Astsubay Y.İ. tutuklanırken, Doktor Ş.B. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow