3'üncü köprü açılışında uçaksavarlı önlem
Boğazın 3. köprüsü Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılışına kısa bir süre kaldı. Saat 16.00'daki açılış töreni öncesi hazırlıklar tamamlandı. Tören alanında ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. (DHA)
Haberin Devamı
Askeri araçlar tören boyunca görev yapacak
/

Jandarma atlı birlikleri devriye görevi yaparken, özel harekat polisleri de yüksek noktalara yerleşti.
Helikopterden devriye uçuşları
/

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'na ait bir helikopter tören alanı üzerinde devriye uçuşlarına başladı.
Haberin Devamı
Zırhlı askeri araçlar bölgeye hakim bir noktaya konuşlandırıldı
/

Üzerlerinde uçaksavar ve ağır makinalı silahların bulunduğu ağır silahlarla donatılmış zırhlı askeri araçlar, bölgeye hakim bir noktaya konuşlandırıldı. Askeri araçlar tören boyunca güvenlik tedbirleri kapsamında görev yapacak.
Cuma namazını tören alanında kıldılar
/

Bu arada törende görev yapanlar, yakında bir cami olmadığı için öğle namazını ve ardından da Cuma namazını topluca tören alanında kıldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Gemi trafiği durduruldu
/

Sahil Güvenlik ile donanmaya bağlı gemiler Karadeniz girişinde ve boğazda devriye görevi yapmaya başladı. Boğazdan gemi geçiş trafiği de tören nedeniyle durduruldu.
/

Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

/

Haberin Devamı
Haberin Devamı