hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    29 Mart 2024 Milli Piyango çekiliş sonuçları... MPİ bilet sorgulama millipiyangoonline.com'da!

    29 Mart 2024 Milli Piyango çekiliş sonuçları... MPİ bilet sorgulama millipiyangoonline.comda
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Milli Piyango 29 Mart 2024 çekilişi 20 milyon liralık büyük ikramiye tutarının isabet ettiği şanlı numaraları gösterecek. Çeyrek, yarım ve tam biletler ile şanslarını deneyecek olan talihli adayları şanslı rakamların yer aldığı biletin sahibi olursa büyük ikramiyeyi kazacak. Peki, Milli Piyango 29 Mart 2024 çekilişi ne zaman, saat kaçta? İşte MPİ bilet sorgulama ile ilgili bilgiler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şans oyunu tutkunlarının heyecanla bekledikleri Milli Piyango çekilişi 29 Mart'ta yapılacak. Mart ayının son Milli Piyango çekilişinde büyük ikramiye heyecanı diğer çekilişlerde olduğu gibi canlı yayında yaşanacak. Bilet alarak şansını deneyen talihli adayları çekiliş sonrasında bilet numaraları ile sorgulama gerçekleştirebilecekler. Peki, çekiliş ne zaman yapılacak, bilet sorgulama nereden olacak?

    29  MART 2024 MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Ocak ayının son çekilişi 29 Mart'ta saat 17.30 itibariyle başlayacak. Çekilişin tamamı Milli Piyango TV üzerinden canlı izlenebilecek.

    MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI VE BİLET SORGULAMA

    Çekilişin sona ermesinin ardından sonuçlar millipiyangoonline.com adresinde yer alacak. Aynı adres üzerinden bilet sorgulama işlemleri de gerçekleştirilebilecek. Öte yandan çekiliş için biletler bayilerin yanı sıra internet ortamından da alınabilecek. Milli Piyango mobil uygulaması ya da millipiyangoonline.com adresinden üyelik oluşturan 18 yaşını geçen kişiler biletlerini alabilecekler.

    MİLLİ PİYANGO ONLİNE İÇİN TIKLAYINIZ...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow