hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    23 Nisan’da bankalar açık mı, kapalı mı? 23 Nisan 2024 Salı günü bankalar çalışıyor mu?

    23 Nisan’da bankalar açık mı, kapalı mı 23 Nisan 2024 Salı günü bankalar çalışıyor mu
    expand
    KAYNAKCNN TÜRK

    23 Nisan’da Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yurdun dört bir yanında çeşitli törenlerle kutlanacak. Aynı gün kamu kurumlarında işlem yapmak isteyen kişiler resmi kurumların çalışma durumlarını araştırmaya başladı. Peki, 23 Nisan’da bankalar açık mı, kapalı mı? Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda bankalar çalışıyor mu?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bankalar resmi tatillerde diğer birçok kurum gibi hizmet vermiyorlar. Bankaların yanı sıra PTT’ler, kargolar, noterler ve diğer kamu daireleri de yine resmi tatillerde hizmet dışı oluyor. Peki, bankaların 23 Nisan’daki durumu ne olacak?

    23 NİSAN’DA BANKALAR AÇIK MI, KAPALI MI?

    23 Nisan 2024 yılında Salı gününe denk gelecek. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın resmi tatiller içerisinde yer alması ve bankaların resmi tatillerde kapalı olması nedeniyle Salı günü bankalar kapalı olacaklar. FAST işlemleri ise hafta sonunda olduğu gibi resmi tatilde de yapılabilecek. Öte yandan bankaların yanı sıra noterler, kargolar ve PTT de Salı günü kapalı olacak. Eczaneler nöbetçi eczane usulü çalışacak, devlet hastanelerinde ise sadece acil bölümü hizmet verecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow