Otopark eyleminde kan aktı
Vatandaşların ve esnafın Ankara Rüzgârlı Sokak’ta, yol üstü ücretli otoparklarını protesto etmek amacıyla yaptığı eylemde kan aktı.
Haberin Devamı
1/15

Ankara Ulus'ta Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin otopark görevlileri ile esnaflar arasında zaman zaman çıkan gerginlikler üzerine esnaf yürüyüş yaptı. Çok sayıda esnafın katıldığı yürüyüş sırasında otoparkçılardan olduğu ifade edilen bir kişi grubun üzerine ateş açtı. Bu sırada bir kişi vurularak hayatını kaybetti.
2/15

Ulus'taki Rüzgarlı Sokak'ta Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yol üstü otoparkını protesto etmek isteyen esnaf yürüyüşe geçti. Bir süre sonra esnafın üzerine otoparkçı olduğu ifade edilen bir kişi silahıyla ateş açtı. Bu sırada 21 yaşındaki Sedat Karagöz, kendisine isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı. Ankara Numune Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılan Karagöz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Haberin Devamı
3/15

Bir kişinin hayatını kaybettiği olayda, silahı sıkan kişi, çevredeki diğer esnaflar tarafından linç edilmek istendi. Çevik kuvvet ekipleri ise olaylara müdahale etti.
4/15

Rüzgarlı'da mafya istemiyoruz' 'Katil Gökçek' sloganları atan esnaf, yolu trafiğe kapatarak otopark kulübelerini ve levhalarını tahrip etti. Olayların ardından Rüzgarlı Sokak esnafı kepenk kapattı. Bölgede gerginlik sürüyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
5/15

6/15

Haberin Devamı
Haberin Devamı
7/15

8/15

Haberin Devamı
Haberin Devamı
9/15

10/15

Haberin Devamı
Haberin Devamı
11/15

12/15

Haberin Devamı
Haberin Devamı
13/15

14/15

Haberin Devamı
Haberin Devamı