hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sow'dan 1,5 milyonluk gelir

    Sowdan 1,5 milyonluk gelir
    expand

    Fenerbahçe'nin 5-1 kazandığı Rizespor maçında hat-trick yaparken, 2'nci goldeki röveşatası gündem yaratan Sow'un formaları da rekora koşuyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sinan Gümüş de modaya uydu

    Hürriyet'in haberine göre, yaşanan sportif olayları anında lisanslı ürün yaparak kulübe önemli gelir sağlayan Fenerium, pazartesi günü satışa sunduğu ters baskılı Sow formalarından da büyük kazanç elde etti.

    Tanesi 155 TL'den, 3 günde 4 bin 200 adet satan formalara ilginin devam ettiğini belirten Fenerium yetkilileri, hafta sonu oynanacak Beşiktaş derbisi ile birlikte en az 5 bin satış daha beklendiğini ifade etti.

    Yetkililer, bazı taraftarların da arkası boş formalarına Sow'un ismi ve numarasını ücretli olarak ters olarak bastırdığını, böylece son kampanyanın kulüp kasasına katkısının bir haftada 1.5 milyon TL'yi bulacağını belirtti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow