hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sosyal medya yorumları Hakan Çalhanoğlu'nu sinirlendirdi: Boş yapmasınlar

    Sosyal medya yorumları Hakan Çalhanoğlunu sinirlendirdi: Boş yapmasınlar
    expand
    KAYNAKFanatik

    Inter ile Serie A'da şampiyon olan Hakan Çalhanoğlu, Instagram canlı yayınında milli maçlarla ilgili gelen yorumlara sinirlendi. Yıldız futbolcunun yanıtı ise çok konuşuldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İtalya Serie A'nın 33. hafta mücadelesinde dün gece Milano Derbisi heyecanı yaşandı. Inter, ezeli rakibi Milan'ı San Siro'da 2-1 mağlup ederek ligdeki 20. şampiyonluğunu elde etti. Simone Inzaghi'nin takımına galibiyeti getiren golleri 18 ve 49. dakikalarda Acerbi ile Thuram kaydederken, Milan'ın tek golünü ise 80'de Tomori attı.

    KIRMIZI KARTLAR HAVADA UÇUŞTU

    Sosyal medya yorumları Hakan Çalhanoğlunu sinirlendirdi: Boş yapmasınlar

    Milano derbisinde dün akşam sık sık gerginlikler yaşandı. İki takım oyuncuları sürekli birbirine girerken maçın son anlarında kırmızı kartlar havada uçuştu. 90+3. dakikada Inter'den Dumfries, Milan'dan ise Theo Hernandez oyundan atıldı. 90+7'de ise Milan'dan Calabria kırmızı kart görerek takımını 9 kişi bıraktı.

    HAKAN ÇALHANOĞLU SİNİRLENDİ

    Öte yandan Inter'in şampiyonluğunun mimarlarından biri olan Hakan Çalhanoğlu, Instagram yayınında adeta çileden çıktı. Canlı yayında kendisi için yapılan 'Millî Takım'da yoksun' yorumunu gören tecrübeli orta saha oyuncusu, "Boş boş konuşuyorlar, sinirleneceğim... 'Milli takımda yoksun' falan diyorlar, boş yapmasınlar ya!" sözlerini sarf etti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow