hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Serdar Topraktepe: 10 kişi kalmamıza rağmen oyunu bırakmadık

    Serdar Topraktepe: 10 kişi kalmamıza rağmen oyunu bırakmadık
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Beşiktaş Teknik Sorumlusun Serdar Topraktepe, Fenerbahçe maçının ardından değerlendirmelerini basınla paylaştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trendyol Süper Lig’in 34’üncü hafta maçında Fenerbahçe, derbide Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti.

    Karşılaşmanın ardından ise Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

    Topraktepe, “Fenerbahçe’nin baskılı ve önde başlayacağını biliyorduk. İlk 20 dakika böyle olacağını tahmin etmiştik. Oyunu 20’nci dakikadan sonra öne taşıyacaktık. Kırmızı kart oyun planlarımızı değiştirdi. Ondan sonra farklı bir oyun oynadık. 10 kişi ile oynamamıza rağmen kesinlikle oyunu bırakmayan ve mücadele eden bir takım izledik. Bütün oyuncularıma da karakter koydukları için teşekkür ediyorum” diyerek müsabakayı değerlendirdi.

    "HAKEM TAKDİR HAKLARININ ÇOĞUNU FENERBAHÇE'DEN YANA KULLANDI"

    Hakemin takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandığını söyleyen Serdar Topraktepe, “70-75 dakika 10 kişi oynadık. İkili mücadelelerde çok iyiydik. Hakem 10 kişi kalmamıza rağmen takdir haklarının çoğunu Fenerbahçe’den yana kullandı. Bizim önümüzde olan olaylar var. İkili mücadelelerde takdir hakkını biraz daha Fenerbahçe’den yana kullandığını düşünüyorum” dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    “ONLAR NE TAKDİR EDERSE BURADAYIZ”

    “Geleceğinizle ilgili yönetimle konuştunuz mu?” şeklinde gelen bir soruya ise Topraktepe, “Ben bu camianın içinde olduğumu biliyorum. Onlar ne takdir ederse biz buradayız. Yönetimle de bu konuda bir şey konuşmama gerek yok” şeklinde cevap verdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow