hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sadettin Saran’dan adaylık ve Ali Koç açıklaması

    Sadettin Saran’dan adaylık ve Ali Koç açıklaması
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Sadettin Saran, adaylığı hakkında ve mevcut Başkan Ali Koç’un göreve devam edip etmemesi ihtimallerine dair önemli açıklamalar yaptı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe’de başkanlık seçimi yaklaşırken bir yandan da gözlerin kendisine çevrildiği Sadettin Saran, Ali Koç’un aday olması durumunda aday olmayacağını yineledi.

    TV100’e açıklamalarda bulunan Saran, tek şartının Ali Koç’un aday olmaması olduğunu söyledi.

    Kendisine yöneltilen “Ali Koç’u başarılı buluyor musunuz?” sorusuna ise Saran, “10 yıldır şampiyon olamıyor Fenerbahçe. Dolayısıyla burada futbolda başarı var demek doğru olmaz, dürüst olmaz ama bu başarısızlığı sadece Ali Bey’e bağlamak da haksızlık ve kötü niyet olur” cevabını verdi.

    "TÜRK SPOR TARİHİNİN EN HAZIR YÖNETİMİYLE GELİYORUZ"

    Saran, “Biz Ali beyin şeffaflığı sayesinde ekim ayından beri ciddi bir şekilde çalışıyoruz ve şunu iddia ediyorum; sadece Fenerbahçe’nin değil, Türk spor tarihinin en hazır yönetimiyle geliyoruz” diyerek de yönetim kurulu hakkında iddialı konuştu.

    ALİ KOÇ ADAY OLURSA YÖNETİME GİRECEK Mİ?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Saran, Başkan Ali Koç’un aday olması durumunda yönetime girip girmeyeceğinin sorulması üzerine ise “Girmem. Her yiğidin farklı bir yoğurt yiyişi var. Tarzlarımız çok ayrı kendisine de söyledim biz geçinemeyiz diye. Kötü anlamda söylemiyorum” sözlerini dile getirdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow