hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mehmet Topal: Hakem olsam golü vermezdim

    Mehmet Topal: Hakem olsam golü vermezdim
    expand

    Osmanlıspor'a 90+1'de attığı gol ile Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren Mehmet Topal, maçtan sonra konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yorumculardan Mehmet Topal'a tepki

    Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal, Spor Toto Süper Lig'de Osmanlıspor'u 1-0 yendikleri maçta attığı golle ilgili, "Hakem olsam elime çarptığı için golü vermezdim." dedi.

    Maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Mehmet Topal, son dakikada tartışmalara yol açan gol pozisyonuyla ilgili konuştu.

    Fenerbahçe tribünleri karıştı

    Pozisyonda topu isteyerek elle kontrol etmediğini, meşin yuvarlağın eline çarptığını vurgulayan Mehmet, şunları söyledi:

    "Hakem olsam elime çarptığı için golü vermezdim. Yine söylüyorum, bilerek elle oynamadım. 'Çarpmadı' diyemem, bariz ortada. Koluma tesadüfen çarptı, gol oldu. Nabız son dakikalarda çok yüksek. Bunun gibi bir sürü maçımız gitti. Bursaspor maçında hakem bir penaltı verdi aleyhimize. Maç berabere bitti, şampiyonluk yarışından uzaklaştık. Antalyaspor maçında golümüz verilmedi. Kesinlikle topu elimle kontrol etmedim, çarptı. Hakemin inisiyatifine bıraktım."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Yemin ederim hakeme söylerdim"

    Fenerbahçeli futbolcu, "Ailemin üstüne yemin ederim, bilerek elle kontrol etmiş olsaydım kesinlikle hakeme söylerdim. Çok fazla efor sarf ettik bugün. O yorgunlukla çarptı." ifadelerini kullandı.

    Beşiktaş'ın dün ligde Çaykur Rizespor ile oynadığı maçtaki, siyah-beyazlı futbolcu Atınç Nukan'ın pozisyonunu hatırlatan Mehmet, "Atınç'ı çok severim, milli takımdan genç kardeşim. Beşiktaş'ın maçında dün Atınç'ın pozisyonu sizce penaltı değil miydi? Penaltıydı. Kimse 'Neden söylemedin' dedi mi? Saha içinde bilemezsiniz bunu. Ben, izledikten sonra elime çarptığını anladım. Elim vücuduma yakındı. Atınç'ın pozisyonuna dün penaltı verilse belki berabere bitecekti maç." değerlendirmesinde bulundu.

    Mehmet Topal'ın golü gündem oldu

    "Sezon sonuna kadar elimizden geleni yapacağız"

    Mehmet Topal, şampiyonluk şanslarını zora soktuklarını ancak sezon sonuna kadar ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

    Çok kritik bir galibiyet aldıklarının altını çizen Mehmet, "Kazanamasaydık bugün çok büyük sıkıntı olacaktı. Camia olarak zorlanacaktık. Daha 11 hafta var, sezon sonuna kadar elimizden geleni yapacağız." diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow