Martins Indi transferinde Beşiktaş'a dev rakip

Beşiktaş Martins Indi'nin transferi için Porto ile pazarlıklarını sürdürürken ortaya Liverpool ddiaları atıldı.
Stoper transferi için çalışmalarına hız veren Beşiktaş, Bruno Martins Indi için Porto ile kıran kırana bir pazarlık halinde.
Habertürk'e göre Beşiktaş, birçok transfer hamlesinde olduğu gibi, Indi için de Portekiz ekibine kiralama formülünü sundu fakat Porto'nun oyuncuyu bonservisiyle göndermek istemesi, işleri karıştırdı. Porto, 24 yaşındaki stoper oyuncusu için 10 milyon euro istiyor. Siyah beyazlılar ise bu ücreti 6 milyon seviyesine çekmenin peşinde.
Öte yandan İngiliz basının Liverpool'un Martins Indi için 3.4 milyon sterlin önerdiğini yazdı.
Anderson Talisca çıktı meydane
Gazete, Beşiktaş'ın Indi'nin alternatifi olarak Napoli forması giyen Vlad Chiriches'i değerlendirdiğini iddia etti.
Hollanda Milli Takımı'nın da formasını terleten Bruno Martins Indi, Porto ile iki sezonda 70 maça çıktı ve bu maçların 63'ünde ilk 11'de forma giydi. Oyuncunun kulübüyle mevcut sözleşmesi 2018'de sona eriyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Manchester United’dan 7 Dakikada Tarihi Geri Dönüş! UEFA Avrupa Ligi'nde Yarı Finalde
Granit Xhaka, Süper Lig’e mi geliyor! Sürpriz transfer gelişmesi…
Real Madrid Şampiyonlar Ligi’ne Veda Etti: Ancelotti'den Dikkat Çeken Sözler
Dursun Özbek: Tüm engellemelere rağmen hedefimize ilerliyoruz
Milli futbolcu Kenan Yıldız'a eski kulübü talip oldu!