hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İsmail Kartal: Beşiktaş maçına çok iyi hazırlandık

    İsmail Kartal: Beşiktaş maçına çok iyi hazırlandık
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    İsmail Kartal, Beşiktaş karşısında alınan derbi galibiyetinin ardından konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trendyol Süper Lig’in 34’üncü hafta maçında Fenerbahçe, derbide Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti.

    Karşılaşmanın ardından ise Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

    Kartal, “Beşiktaş maçına çok iyi hazırlandık. Oyunun başında da üretken bir oyunla 2-3 net pozisyona girdik. Rakibimizde oyuncu atıldı, 30’da golü bulduk. Daha fazla geriye gömüldükleri için pozisyon anlamında etkinliğimiz azaldı. Devre arasında 2’nci ve 3’üncü golü bulmamız gerektiğini söyledik. 2’nci golü bulduk. 3 ve 4’üncü golü de bulabilirdik. Son bölümde Cenk’in attığı golle maç 2-1 bitti. 3 puanı aldık, yolumuza devam ediyoruz. Taraftarlarımıza verdikleri destekten dolayı da teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

    “RAKİBİ ANALİZ ETTİĞİMİZDE BATSHUAYI’Yİ OYNATMAYI DÜŞÜNDÜK”

    Edin Dzeko yerine Michy Batshuayi’yi tercih etmesiyle ilgili de değerlendirmelerini aktaran Kartal, “Maç maç bakıyoruz. Bu maçla ilgili onun oynamasını düşündük. Antrenmanlara baktığımızda ve rakibi analiz ettiğimizde onu oynatmayı düşündük. Güzel de bir gol attı. Giren ve çıkan herkes birbirine saygılı olduğu için bir problem yok” dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kartal, dün Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirilen yemek organizasyonuyla ilgili gelen bir soruyu ise “Bir aile olarak hep birlikte yemek yedik ve toplantılar yaptık. İnancımızın devam ettiğini hep beraber ortaya koyduk. Başkan da bunu gördü ve hissetti” şeklinde cevapladı.

    “SON OYNADIĞIMIZ MAÇLARA BAKTIĞIMIZDA HAKEMLERİMİZ DAHA DİKKATLİ”

    Sezon boyunca hakemlerin kendilerine ve rakiplere gösterdiği sarı kartları değerlendirmesi istenen deneyimli teknik adam, konuyla ilgili olarak ise şunları söyledi:

    “Biraz geriye gidersek bize kolay sarı kartlar çıkartıldı. Bunun sıkıntısını yaşadık. Son oynadığımız maçlara baktığımızda hakemlerimiz daha dikkatli. Hem bize hem de rakibe daha doğru kartlar gösterebildiklerini görebiliyoruz.”

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow