Göztepe Scarione ile anlaştı

Spor Toto Süper Lig'e çıktıktan sonra transferde uzun süre sessiz kalan Göztepe, imzaları üst üste attırmaya başladı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Bursaspor'dan orta sahaya takviye
Sarı kırmızılı takım, Gençlerbirliği'nden Selçuk Şahin, Gaziantepspor'dan Nabil Ghilas, Bastia'dan Axel Ngando ve Olympiakos'tan Aly Cissokho'dan sonra Arjantinli orta saha oyuncusu Oscar Scarione'yle de anlaşmaya vardı. Scarione'nin bu hafta takıma katılacağı bildirildi.
Türkiye'de 2013-2016 yılları arasında 3 sezon Süper Lig'de Kasımpaşa'da oynayan 32 yaşında ve 1.79 boyundaki futbolcu, Boca Juniors, Deportivo Cuenca, Thun, Luzern, St Gallen ve son olarak İsrail'de Maccabi Tel Aviv formalarını giydi.
Orta sahada 10 numara pozisyonunda ve kanatlarda görev yapan Scarione, Süper Lig'de görev yaptığı 94 maçta 40 gol atmayı başardı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Real Madrid Şampiyonlar Ligi’ne Veda Etti: Ancelotti'den Dikkat Çeken Sözler
Dursun Özbek: Tüm engellemelere rağmen hedefimize ilerliyoruz
Milli futbolcu Kenan Yıldız'a eski kulübü talip oldu!
Dusan Tadic, kulüp televizyonuna röportaj verdi: Bu şampiyonluk gerçekten çok ama çok önemli
Eyüpspor'un yıldızı Berke Özer, Süper Lig devine doğru!