Beşiktaş son dakika transfer haberleri (22 Temmuz)
Beşiktaş son dakika transfer haberleri...
Haberin Devamı
Q7 tamam
/

Beşiktaş, Ricardo Quaresma ile 2+1 yıllık anlaşma sağlandığını borsaya bildirdi.
İşte bonservisi ve alacağı ücret
/

Beşiktaş, Porto'ya sözleşme fesih bedeli olarak 1 milyon 200 bin euro ödeyecek. 2+1 yıllık olan sözleşmeye göre Quaresma, 2015-2016 sezonu için 1.768.000 euro garanti ücret, 2016-2017 sezonu için ise 1.600.000 euro garanti ücreti alacak.
Haberin Devamı
Uzatma payı var
/

Quaresma, 2016-2017 sezonunda en az 30 resmi maçta görev alması durumunda oyuncunun sözleşmesi 1 yıl uzatılacak ve 2017-2018 sezonu için 1.768.000 euro garanti ücret daha ödenecek.
Rhodolfo tamam
/

Beşiktaş, Quaresma'nın ardından Luiz Rhodolfo'nun transferi ile ilgili olarak oyuncunun kendisi ve kulübü Gremio ile görüşmelere başlandığını da borsaya bildirdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Perşembe geliyor
/

Gremio Futbol Direktörü Cesar Pacheco, Beşiktaş’ın Rhodolfo için verdiği teklifi kabul ettiklerini söylemişti.Perşembe günü 21.35'te İstanbul’da olması beklenen Rhodolfo, sağlık kontrolünden geçtikten sonra Beşiktaş’ın Avusturya kampına katılacak.
Muntari iddiası
/

Tolgay Arslan'ın sakatlığının ardından orta saha transferini gündemine alan Beşiktaş'ın Sulley Muntari ile ilgilendiği iddia edildi. Bu iddianın arkasında İtalyan gazeci Gianluca DiMarzio var
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Gomez'de karar zamanı
/

Forvet transferi için favorisi Mario Gomez olan Beşiktaş, oyuncuyu ikna ettikten sonra kulübüne de resti çekti. Fiorentina ile kurulan son temasta cuma gününe kadar süre verildi. Aksi bir durumda bu transferden kesin olarak vazgeçilecek. Bu arada Gomez, PSG'yle oynanan maçta ilk 45 dakikada forma giydi.
Lawal Beşiktaş'ı istiyor
/

Eskişehirspor forması altında ortaya koyduğu mücadeleci oyun yapısı ve etkili performansıyla dikkatleri üzerine çeken, adı bir süre Galatasaray ve Roma ile de anılan Raheem Lawal’a Beşiktaş da talip olmuştu. Tolgay ve Veli’nin beklenmeyen sakatlıkları nedeniyle bu bölge için arayışa girmek zorunda kalan Siyah-Beyazlılar’ın hedefindeki alternatifler arasında yer alan Nijeryalı ön libero, Kara Kartal’a transfer olmayı sabırsızlıkla bekliyor.