Neymar'dan Arda Turan'a gözdağı

Copa America, Olimpiyatlar derken uzun süredir Barcelona'dan uzak kalan Neymar, Barcelona'ya döndü.
Brezilyalı futbolcu döner dönmez havaalanında basına bir açıklama yaparak 'Cumartesi günü Alaves maçında oynayabilirim' dedi.
106 gündür Barcelona'dan uzak olan yıldız isim, El Prat Havaalanı'nda uçaktan iner inmez soluğu basın mensuplarının karşısında aldı.
Çok formda olduğunu söyleyen Neymar, Alaves sahada yer almak istediğin i
söyledi.
Babası ve Dani Alves'le birlikte gelen Brezilyalı golcü 'Barcelona'ya döndüğüm için çok mutluyum. Kendimi oynayacak durumda görüyorum' dedi.
Nihat Kahveci: Arda Turan'ın performansına hiç şaşırmadım
Neymar'ın yokluğunda yerini Arda Turan almış ve başarılı performansıyla herkesin beğenisini toplamıştı. Neymar'ın gelişinin ardından Arda Turan'a ne olacağı da İspanyol basınının gündemindeydi.
Sakatlanan Messi'nin Alaves maçında oynaması beklenmiyor. Bu durumda Neymar'ın kendi pozisyonunda sahada yer alması Messi'nin yerini de Arda Turan'ın alması bekleniyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Mehmet Topal, Romanya kariyerinde fark yaratmaya devam ediyor
SON DAKİKA | Fenerbahçe maçlarının yıldızıydı! Süper Lig devinden Vaclav Cerny bombası...
Simon Banza, Trabzonspor'un gol yükünü sırtlıyor
Galatasaray'ın milli yıldızı Yunus Akgün, 'dalya' diyecek
Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Mahmut Uslu'dan adaylık açıklaması! Aziz Yıldırım nasıl bir yol izleyecek?