hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Opel, Granland'ı yeniliyor

    Opel, Granlandı yeniliyor
    expand
    KAYNAKMehmet Ali Kantarcı

    Alman otomobil üreticisi Opel’in SUV’daki amiral gemisi Grandland yeni nesliyle tanıtıldı.

     

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Stil sahibi, dinamik, geniş ve çok yönlü yeni nesil SUV modeli Grandland ile Opel, geleceğine ışık tutan Experimental konsept otomobilindeki birçok tasarım özelliklerini seri üretim bir modelde ilk kez buluşturuyor.

    Yeni Grandland’in 50.000'den fazla ayrı bileşenden oluşan yeni Intelli-Lux Pixel Matrix HD sistemi, Opel’in aydınlatma teknolojileri konusundaki öncülüğünü pekiştiriyor. İç mekanındaki geri dönüştürülmüş PET'ten üretilen kumaş kaplamaları ile çevreci yaklaşımını sürdürürken, yarı şeffaf Pixel Box saklama alanı dahil, 35 litrenin üzerinde hacme sahip iç saklama bölmeleri ile esnek saklama olanakları sunuyor. 

     

    Alman mühendisliğiyle tasarlanan ve geliştirilen yeni Grandland, tasarım aşamasından itibaren elektrikli araçlar için geliştirilen yeni STLA Medium platformu üzerinde yükseliyor. Yeni düz batarya paketi tasarımına sahip olan yeni Opel Grandland Elektrik, sunacağı 700 kilometreye varan (WLTP) menzille emisyonsuz sürüş deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yeni Opel Grandland, tamamen elektrikli seçeneği, Plug-in Hybrid ve verimli 48 Volt hibrit güç seçenekleri ile müşterilerine seçme özgürlüğü sunacak. Tüm bu yenilikçi özellikleriyle yeni Grandland, Opel'in SUV ve elektrikli portföyünün zirvesini temsil ediyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow