hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mert Demir kimdir, kaç yaşında, nereli? Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi Mert Demir ile ilgili bilgiler!

    Mert Demir kimdir, kaç yaşında, nereli Serenay Sarıkayanın sevgilisi Mert Demir ile ilgili bilgiler
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ve şarkıcı Mert Demir, 22 Nisan 2024 tarihinde ilk kez el ele görüntülendi. Çift, Milano tatillerinden dönüşte bir mekandan çıkarken gazetecilerin objektiflerine takıldı. Bu görüntülerin ardından Mert Demir'in hayatıyla ilgili detaylar merak edildi. Peki, Mert Demir kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte detaylar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Serenay Sarıkaya'nın adı bir süredir şarkıcı Mert Demir ile anılıyordu. Önceki gün bir mekandan çıkan çift ilk kez el ele görüntülendi. Bir süredir birlikte olan, Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in birlikte görüntülenmesinin ardından Mert Demir kimdir? sorgulamaları hız kazandı.

    MERT DEMİR KİMDİR?

    Türk şarkıcı, söz yazarı, prodüktör, yapımcı ve aranjör Mert Demir, 26 Aralık 1993 tarihinde İstanbul, Beyoğlu'nda doğdu. Müzik kariyerine olan ilgisi, henüz çocuk yaşlarda gitarla tanışmasıyla başladı. Lise eğitimini tamamladıktan sonra, O Ses Türkiye yarışmasına katılıp sesini duyurarak müzik dünyasında adını duyurdu. O Ses Türkiye'nin ardından profesyonel kariyerine adım atan Mert Demir, sahne performansları, retro şovmenliği ve çok çeşitli müzik tarzlarındaki başarılı performanslarıyla tanındı. İlk teklisi olan "Uyan"ı 2017'de yayınlayan Demir, müzikal yolculuğunu pop, bedroom pop, R&B ve arabesk gibi farklı tarzlarla sürdürdü.

    Mert Demir kimdir, kaç yaşında, nereli Serenay Sarıkayanın sevgilisi Mert Demir ile ilgili bilgiler2019'da "Bak Kollarım Burada" adlı ilk albümünü piyasaya süren sanatçı, "Karakış" ve "Bırak Beni" gibi parçalarla geniş bir dinleyici kitlesine ulaştı. Özellikle 2020'deki "Kimim Lan Ben?, Part 1" ve "Kimim Lan Ben?, Part 2" adlı EP albümleri ile dikkat çeken Demir, müzikal çeşitliliği ve özgün tarzıyla kendine özgü bir yer edindi. 2021 yılında Melike Şahin ile birlikte seslendirdiği "Pusulam Rüzgar" ve Mabel Matiz ile olan işbirliği "Antidepresan" gibi başarılı teklikleriyle adından söz ettiren Mert Demir, 2022 yılında "Herkesin Kafa Gidik" ve "Unutma Beni / Unut Gitsin" gibi etkileyici işlere imza attı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mert Demir kimdir, kaç yaşında, nereli Serenay Sarıkayanın sevgilisi Mert Demir ile ilgili bilgilerSadece şarkıcılıkla kalmayan Mert Demir, söz yazarlığı, prodüktörlük ve aranjörlük gibi alanlarda da başarıyla faaliyet gösterdi. Müziğinde geleneksel ve modern öğeleri bir araya getiren sanatçı, şarkılarının yanı sıra canlı performansları ve dijital platformlarda paylaştığı stüdyo performanslarıyla da müzikseverlerin ilgisini çekiyor. Mert Demir, farklı enstrümanları çalma becerisi ve çeşitli müzik tarzlarında başarılı performanslarıyla Türkiye'nin müzik sahnesinde önemli bir figür haline gelmiştir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow