hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kuruluş Osman Ulcay kimdir? Ümit Kantarcılar hangi dizilerde oynadı?

    Kuruluş Osman Ulcay kimdir Ümit Kantarcılar hangi dizilerde oynadı
    expand

    Kuruluş Osman dizisinin Ulcay'ı merak ediliyor. Ümit Kantarcılar, Kuruluş Osman yeni oyuncuları arasında yer aldı. Kuruluş Osman, Bozdağ Film imzalı, ilk bölümü 20 Kasım 2019 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini ilk olarak Metin Günay'ın, daha sonra ise Ahmet Yılmaz'ın üstlendiği, senaryosunu ise Mehmet Bozdağ'ın kaleme aldığı tarihî, aksiyon, macera, kurgu ve dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Peki ama Ulcay'ı canlandıran Ümit Kantarcılar kimdir?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kuruluş Osman dizisinin yeni sezon oyuncuları arasına Ümit Kantarcılar dahil oldu. Ümit Kantarcılar, dizide Ulcay’i canlandırıyor. İşte Ümit Kantarcılar hakkında bilgiler…

    Kuruluş Osman Ulcay kimdir?

    Ümit Kantarcılar, Çavdar Tatarları lideri "Ulcay" rolüyle izleyici karşısına çıkıyor.

    Ümit Kantarcılar kimdir? 

    Ünlü oyuncu, 10 Ekim 1987 tarihinde Antalya'da dünyaya geldi. Tiyatroya okul tiyatrosuyla başladı. Daha sonra Antalya Belediye Tiyatrosu'nda oyunlar oynadı. Antalya Belediye Tiyatrosu'nda Midirfillik oyunuyla ödül aldı. 2005 yılında Müjdat Gezen Konservatuvarı'na girdi. MSM'deki eğitiminden sonra Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu'nda oyunculuk yapmaya başladı. Kantarcılar 2014 yılında meslektaşı Gamze Topuz ile evlendi.[4] Çift, 2016 yılında boşandı. Bu evlilikten 1 çocuk oldu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow