hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kübra Ünlü yazdı! Taş Kağıt Makas'ta Planlar Yeniden Kuruluyor!

    Kübra Ünlü yazdı Taş Kağıt Makasta Planlar Yeniden Kuruluyor
    expand

    Kanal D’ nin yakın zamanda yayına aldığı yeni dizisi “Taş Kağıt Makas” yeni bölümüyle ekrana geldi. Beşinci Bölümüyle ekrana gelen dizinin yeni bölümü “Hayat Oyunlar”ı alt başlığının hakkını verir nitelikte bir senaryo ile ekrana geldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı “Taş Kağıt Makas” da yeni bölümde Emirkıranlar’ın kurdukları oyun bozuldu

    Emirkıran'ların holdingine gelen Umut, lavaboya girdiğinde Harun Yakar ile Emir, Tarık'ın davasını yokuşa süren avukatın kim olduğunu konuştu. Umut, Rüya ile görüştükten sonra holdingden ayrıldı.

    Umut'la ilgili bilgileri alan Fecir, 'Hiçbir şeyi hatırlamayan adamın, her şeyi hatırlayan oğlu' dedi.

    Fecir, 'Rıza Tanrıkulu'nun hakkın rahmetine ulaşma vakti geldi.' diyerek işini şansa bırakmak istemediğini söyleyerek yeni planlar yapmaya başladı.

    Fecir ailenin yemek organizasyonuna önce katılmadı. Fakat Bünyamin, 'Tarık'ı senin için ben harcadım' diyerek oğlunun yanında olduğunu, onu şirketin başına geçirmek istediğini söyledi. Babasının sözleri sonrası kendine gelen Fecir, yemeğe katıldı.

    Diğer taraftan Alev – Umut arasında geçen diyalog oldukça ilginç bir hal aldı. Alev, Umut'a karşı içinde biriktirdiklerini bir çırpıda sinirle ifade etti. Yürümeyecek kadar sarhoş olan Alev'i Umut sırtına alarak ailesinin yanına getirdi. Annesinin yürütmesini istemediği ilişkisi tekrar evde görülür duyulur hale gelince, Alev’in annesi durumdan rahatsız olmaya başladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Rıza yönetim kararıyla hücresinden çıkarılarak koğuşa alındı. Umut bir kez daha babası ile görüşme ayarladı. Cezaevi ortamında görüşme sırasında babasının doğum gününü kutlamaya çalışan Umut’un sahneleri ekran başındakilerin yine gözlerini doldurdu.

    Alev, hediyeyi Fecir'in aldığını öğrendi. Emirkıran holdinge gelen Alev, arabanın anahtarını Fecir'e iade etti. Fecir bu hareketi sonrasında Alev'den daha çok etkilendi.

    Umut, Tarık'ın görüntülerini kaydeden kameranın bulunduğu aracın plakasından yola çıkarak peşine düştü. Umut'un peşine düşen Harun'un onu bulması zor olmadı. Harun'un Umut'a şiddet uyguladı. Umut aldığı darbelerden sonra tedavi olmak için hastaneye geldi. Neşet ile hastaneden çıkarken Betül'ün annesinin ameliyata gireceğini fark etti ve aralarında geçen küçük konuşma ile buzlar eritildi.

    Bu konuşmaya bağlı yaşananlar sonrasında Betül videodaki kişinin Tarık Yalman olmadığını söyledi ve Tarık Yalman serbest kaldı. Fecir davanın kaybedildiğini öğrenince canı iyice sıkılmaya başladı. Tarık Yalman ise dava sonrası Emirkıran'ların kirli işlerin kayda alındığı görüntülerin olduğu dosyayı, teşekkür mahiyetinde teslim etti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow