hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kübra Ünlü yazdı! İnci Taneleri'nde; Hayat Hesaplaşmaları!

    Kübra Ünlü yazdı İnci Tanelerinde; Hayat Hesaplaşmaları
    expand

    BKM imzalı, Kanal D’nin iddialı dizilerinden İnci taneleri iki haftalık aranın ardından yeni bölümüyle ekrana geldi. Oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan’ın dizi yeni bölümüyle ekran başındakilere heyecanlı dakikalar yaşattı. Dizinin müdavimlerinin merakla beklediği Dilber Dansı ise yine geceye damgasını vurdu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Herkesin ‘incilik’bir hikayesi vardır mottosu ile ekrana gelen dizinin yeni bölümünde de inci tanesi hikayeler senaryoyu zenginleştirirken, gecenin bir diğer öne çıkanı da yine Yılmaz Erdoğan’ın Azem karakterinin yazıp okuduğu şiir oldu.

    Hesapların açık görüldüğü dizinin yeni bölümü sosyal medyada da geceyi zirvede kapattı.

    İki ayrı statü ve sınıf mensubu kadın ve onların dünyasına hasbel kader sızmış ve sıkışmış olan Azem’in çatışmasını izlerken diğer taraftan kadınların söz konusu aşk olduğunda girebileceği hesaplaşmaların özetini izlediğimiz yeni bölüm tüm hafta öyle görünüyor ki yine kendinden söz ettirmeyi başaracak.

    Yeni bölümde yaşananların başında gelenler arasında Azem’e gelen mesaj oldu. Bir anlamda kendisine olan itirafı olan, Azem duygularını yine yazıya döktüğü bir anında ‘Çocukların peşini bırak, sen bir katilsin’ yazması kafaları karıştırdı.

    Dizi başladığından beri hem izleyenleri hem karakterleri aslında katil olmadığına iknası olan Azem’in bu sözleri, hapishanede geçirdiği yılların inandırmaya çalıştığı gibi suçsuz yere değil de gerçek bir suçlu, katil mi sorusunu sordurdu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Diğer taraftan milyonları ekrana kilitleyen dizide, Cihan, Reyyaz'ı kurtardı, Sırat'a çok ağır ceza verildi. Azem müzikoldeyken Piraye geldi. Azem yaşadıklarından sonra ne yaptığını sorguladı.Dilber ise tam karakterine yaraşır bir biçimde gemileri yaktı bir büyük tartışma anında Zahir’e bıçak çekti.

    Pavyon renkli bir açılış yaptı. İzzet ve Azem de eğlenceye katıldı. Artık pavyona gelmek istemediğini Dilber’e söylemesi üzerine yine mecbur kalıp gitmek zorunda olduğu açılış gecesine Dilber’in dansı damgasını vurdu.

    Yaşananların sadece bu şamada kalmasını beklerken ve gecenin bitiminde Azem, Dilber’i terk etmeyi planlarken hayat bambaşka planlarla Azem’in başına yeni çoraplar örmeye başladı. Piraye yanındakilerle beraber müzikole geldi. Dilber dansı bitirdikten sonra seyirciyi selamlarken Piraye'yle göz göze geldi. Azem konuşmak için Piraye'nin yanına geldi. Piraye, Dilber'i masasına çağırmak istediğini söyledi. Dilber masaya geldi, Piraye'yle tanıştı. Azem ayrılmak istese de Piraye'nin kardeşi Tayfun'un ısrarıyla masaya oturdu.

    Gecenin sonunda ise Dilber, Azem’in karşısına geçip “Senin içinde bir yerde bana olan aşkın var. Belki sen edebiyat biliyorsun ama bizim de derdimiz var…” sözleri gecenin yine bir başka öne çıkan sahnesi oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Azem, Dilber ve Piraye üçgeninde yaşananlar, iki farklı hayatı yaşamaktan yorulan Azem’in kararı ise Dilber için oldukça sert olunca, Dilber’in sözleri Azem’in hayatla yeniden hesaplaşmasını sağladı.

    Yaşana anlara eşlik eden sözler ise gecenin ve dizinin yeni aforizmalarını oluşturdu.

    On birinci bölümün bir diğer büyük beğenisi ise Azem’in yine satırlarına geldi; ‘Hep bir şarkı buluruz eşlik etsin diye hüznümüze…Katıksız değildir bu şehirde hüzün, güzel şeyler de olur elbette…’ diyen Azem’e gecenin sonunda Dilber’in sorusu öyle görünüyor ki daha çok satırlar yazdıracak.

    Zira yol ayrımına gelen Azem otelden öylece ayrılıp giderken, Dilber’in ‘beni seviyor musun’ sorusuna; ‘Çok’ diye, seslenerek uzaklaştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow