PKK kaymakamları haberinin aslı ortaya çıktı

Bazı internet sitelerinde "PKK kaymakamları makama flama çekti" başlığıyla yayınlanan haberlerde, sözde PKK kaymakamının makam aracı gibi gösterilmeye çalışılan aracın, geçen yıl Şırnak'ın Cizre ilçesinde yolu kesilen bir vatandaşa ait olduğu öğrenildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Edinilen bilgiye göre, bugün bazı internet sitelerinde "PKK kaymakamları makama flama çekti" başlığıyla yayınlanan haberler üzerine, güvenlik güçlerince yapılan araştırmada sözde PKK kaymakamının makam aracı gibi gösterilmeye çalışılan aracın, 23 Haziran 2013'te Cizre ilçesinde yolu kesilen bir vatandaşa ait olduğu belirlendi.
'Recep Tayyip Erdoğan' kavgası!
Cizre ilçesinde 23 Haziran 2013'te terör örgütü PKK'nın "YDG-H asayiş" adlı yapılanması, Nur Mahallesi Botaş Parkı'nda yapılan sözde törenle ilan edilmiş, yol kesme ve sözde kimlik kontrolü eylemleri yapılmıştı. Yapılan eylemle ilgili 25 Haziran 2013'te yayınlanan haberlerde sözkonusu araca ait fotoğrafa da yer verilmişti.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Korkutan uyarı... Prof. Dr. Naci Görür 'eli kulağında' dedi, o fayı işaret etti: "Kırıldı kırılacak!'
Dünürlerin Husumeti Kanlı Bitti: Babasını Vuran Kayınpederini Öldürdü!
Bursa'da 5 katlı binada yangın: Asansöre sığınan çocuk kurtarıldı!
Yer: Artvin! Alevler her yeri sardı: 4 ev küle döndü
'Yüksek ses' nedeniyle uyarılınca dehşet saçtılar: 'Adam boksör, tek yumrukla bayıltmış'