hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    PKK kaymakamları haberinin aslı ortaya çıktı

    PKK kaymakamları haberinin aslı ortaya çıktı
    expand

    Bazı internet sitelerinde "PKK kaymakamları makama flama çekti" başlığıyla yayınlanan haberlerde, sözde PKK kaymakamının makam aracı gibi gösterilmeye çalışılan aracın, geçen yıl Şırnak'ın Cizre ilçesinde yolu kesilen bir vatandaşa ait olduğu öğrenildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Edinilen bilgiye göre, bugün bazı internet sitelerinde "PKK kaymakamları makama flama çekti" başlığıyla yayınlanan haberler üzerine, güvenlik güçlerince yapılan araştırmada sözde PKK kaymakamının makam aracı gibi gösterilmeye çalışılan aracın, 23 Haziran 2013'te Cizre ilçesinde yolu kesilen bir vatandaşa ait olduğu belirlendi.

    'Recep Tayyip Erdoğan' kavgası!

    Cizre ilçesinde 23 Haziran 2013'te terör örgütü PKK'nın "YDG-H asayiş" adlı yapılanması, Nur Mahallesi Botaş Parkı'nda yapılan sözde törenle ilan edilmiş, yol kesme ve sözde kimlik kontrolü eylemleri yapılmıştı. Yapılan eylemle ilgili 25 Haziran 2013'te yayınlanan haberlerde sözkonusu araca ait fotoğrafa da yer verilmişti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow