Mevsimlik işçileri taşıyan minibüs devrildi: 22 yaralı

Elazığ'dan Diyarbakır'a gitmekte olan ve mevsimlik işçileri taşıyan minübüs virajı alamayınca devrildi. Kazada 22 mevsimlik işçi yaralandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Elazığ'da Orman fidanlıkta mevsimlik olarak çalışan bir grup işçiyi memleketleri Diyarbakır'a götürmekte olan Sedat Kaya yönetimindeki 56 AN 694 plakalı minübüs, Arıcak karayolunun Sarıkamış yol ayrımında iddiaya göre virajı hız yüzünden alamayınca devrildi. Kazada isimleri belirlenemeyen 6'sı ağır 22 işçi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, kaza yerine sevk edilen ambulanslarla Elazığ'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
CHP'den mevsimlik işçi önergesi
Mevsimlik işçileri taşıyan otobüs TIR'la çarpıştı
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Şanlıurfa’da Feci Kaza: 2 Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı, Aynı Aileden 3 Ölü!
Kan donduran cinayet! 24 yaşındaki Hatice toprağa verildi: Anneden yürek yakan feryat
15 Yaşındaki Gülden’i 20 Bıçak Darbesiyle Öldüren Cani, Cinayeti Önceden Mesajla Paylaşmış: “Cezaevinde Koğuş Ağası Olacağım”
Adana'da 6 Günlük Acı Son: Cumali Timi Toprağa Verildi
Gözü Önünde Evi Yanan Kadın Sinir Krizi Geçirdi