Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün akşam saatlerinde Marmara'nın doğusu ve Kütahya çevrelerinde başlayacak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bu gece ve yarın gündüz saatlerinde Marmara Bölge geneli ile Kütahya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/metrekare); Kocaeli, Sakarya, Yalova ile Bursa'nın doğu ilçelerinde yerel olarak çok kuvvetli (51-75 kg/metrekare) olması beklendiğini açıkladı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Ayrıca Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün öğle saatlerinden sonra Erzurum'un kuzey ilçeleri, Artvin'in iç kesimleri ile Ardahan çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (15-30 kg/metrekare) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların beklendiğini açıkladı.
Meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, dolu vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.
DDK'nın "Madımak" raporu açıklandı: "Devletin kusuru bulunmaktadır"
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dikkat çeken çalışma: Harita yayımlandı! İstanbul ve Marmara kıyılarındaki tsunami risk alanları belirlendi
6.2'lik depremi sonrası çarpıcı sözler: Zemin ve eviniz sağlamsa; rahat uyuyabilirsiniz
EN GÜZEL RESİMLİ CUMA MESAJLARI: Güzel Dualı, Türk Bayraklı, Resimli, Yazılı, Ayetli 25 Nisan Cuma Mesajları!
KÜTAHYA FAY HATTI HARİTASI AFAD: Kütahya fay hatları nereden geçiyor, hangi ilçelerden? Kütahya'da deprem riski var mı?
SON DAKİKA DEPREM HABERLERİ: "İstanbul'daki Depremi ABD Savaş Gemisi HAARP İle Tetikledi" Yine Aynı Komplo Teorisi...