Kadir İnanır, "HDP'den aday olacak mı?" sorusunu yanıtladı

Sinema sanatçısı Kadir İnanır, 5. Yılmaz Güney Kürt Kısa Film Festivali'ne katılmak için geldiği Batman'da, Hakların Demokratik Partisi'nden (HDP) milletvekili adayı olacağı yönündeki iddialara açıklık getirdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İnanır, gazetecilerin söz konusu iddialarla ilgili sorusu üzerine, "Ben parlamentoda çalışmayı düşünmüyorum" dedi. Sözlerini, "Aktif siyaset yapmak isteseydim 5 dönemdir yapardım" şeklinde sürdüren İnanır, şunları kaydetti: "Hiç böyle bir şey düşünmedim. Şimdi de emek vermiş insanların emeğinin üzerine, gidip ben böyle bir şeye talip olmam. Ayrıca benim karakterime de böyle bir şey yakışmaz. Hem istemiyorum hem de böyle bir durum var. Onun için ben parlamentoda çalışmayı düşünmüyorum. Bu çalışmalarım daha iyi."
"HDP'den teklif geldi mi?" sorusuna ise İnanır, "Gelse de söylemem. Başka partilerden çok geldi" yanıtını verdi.
Hüseyin Çelik'ten kar tatili tepkisi
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'den "baraj" iddiası
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri
Kış uykusundan uyanıp köye inen ayıyı köpekler kovaladı
AFAD DEPREM HARİTASI YENİ: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Yeni Hafta ile Sıcaklıklar Artıyor: İstanbul’a Yağmur Uyarısı ve Toz Taşınımı Detayı
Eski eşini yakarak katletmişti, duruşma öncesi hayatını kaybetti