hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ATM çıldırdı, istenen paranın 20 katını verdi!

    ATM çıldırdı, istenen paranın 20 katını verdi
    expand

    İstanbul'da bir bankanın engelliler için kurduğu ATM'lerde dün sistem hatası meydana geldi. ATM'lerden para çekenler, istedikleri miktarın 20 katını alınca şaşırdı. ATM 20 kat fazla para verirken, hesaptan sadece istenen tutarı düştü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İstanbul'da bir bankaya ait ATM'lerden para çekenler şaşkınlık yaşadı. ATM, girdikleri tutarın tam 20 katı fazla para verdi.

    Engelli vatandaşlar için geliştirdiği ATM'ye geçiş aşamasında yaptığı teknik hata bir bankaya dün pahalıya patladı.

    Milliyet'ten Ayşe Ekin Gündüz'ün haberine göre, söz konusu bankanın İstanbul'daki birkaç şubesinde ATM'den para çekmek isteyenler, yazdıkları tutarın 20 katıyla karşılaşınca ne yapacaklarını şaşırdı. Örneğin 100 lira çekmek isteyen vatandaşa ATM 2000 bin lira ödeme yaparken, hesaptan ise sadece 20 lira kesti.

    Yetkililer hatanın engelli vatandaşlar için geliştirilen ATM'ye geçiş sürecinde yapılan teknik bir hatadan kaynaklandığını belirtirken, sadece bir şubeden yaklaşık 10-15 müşterinin bu durumla karşı karşıya kaldığını belirtti.

    ATM hem para verdi hem de yılan!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow