Ankara'da bir kadın dairesinde tamamen yanmış olarak bulundu

Ankara'da 35 yaşındaki Uzay Çebi adlı bir kadın, yaşadığı apartman dairesinde tamamen yanmış halde bulundu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren emniyet güçleri, Küçükesat Mahallesi Bağlayan Sokak'ta 4 katlı apartmanın en üst katındaki dumanlar çıkan daireye girdi. Evde, 35 yaşlarındaki Uzay Çebi'nin yanmış cesedi bulundu.
İki yıl önce açılan devlet hastanesinde doktor kalmadı
Sadece Uzay Çebi ile üzerinde yattığı kanapenin yandığını belirleyen polis ekipleri, inceleme yaptı.
Erkek kardeşiyle Kızılay Caddesi'nde bir büfe işlettiği öğrenilen Cebi'nin cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
The Sun gazetesi "3. Sayfa Güzeli"nden vazgeçti
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dehşet anları! Yolunu kesip öldüresiye dövdüler: Defalarca bıçaklandı
ÖGG SONUÇLARI SORGULAMA TARİHİ: ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
İstanbul’da büyük deprem senaryosu: 34 bin bina hasar görecek
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Dikkat çeken çalışma: Harita yayımlandı! İstanbul ve Marmara kıyılarındaki tsunami risk alanları belirlendi