hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Salih Uçan İtalyanları mest etti

    Salih Uçan İtalyanları mest etti
    expand

    İtalya Serie A takımlarından AS Roma'nın, Fenerbahçe'den transferi Salih Uçan, takımının ikinci gün antrenmanına katıldı. Roma'nın Trigoria semtindeki Fulvio Bernardini Tesisleri'ndeki antrenmanına katılan genç futbolcu şık hareketleri ve çalışkanlığıyla göz doldurdu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Teknik direktör Rudi Garcia yönetimindeki günün ikinci antrenmanında oyuncular pas çalışması yaptı. Antrenmanda oyuncularını 3 ayrı gruba ayıran Garcia, hızlı paslaşma konusunda futbolcularını sık sık uyardı. Bir ara oyuncularını başına toplayan Garcia'nın, 2008 sezonunda Galatasaray'da bir yıllığına kiralık forma giyen Morgan De Sanctis'e, "Morgan, Salih'e de açıkla tüm bunları" dediği duyuldu.

    "Bu Türk gerçekten uçuyor"

    Salih Uçan'ın yaptığı göz doldurucu hareketler, antrenmanı izleyen İtalyan gazetecilerin gözünden kaçmadı. Gazetecilerin kendi aralarında, "Bu Türk gerçekten uçuyor" ve "Uçan, fırtına gibi" ifadeleri kullandığı duyuldu. Roma'nın efsanevi oyuncusu Francesco Totti'nin de sık sık Uçan'la paslaşması üzerine, "Totti de Uçan'ın gücünü fark etti" yorumu da yapıldı.

    Garcia'dan Salih'e ödev

    Öte yandan, İtalya'da göreve başladığında çok kısa zamanda bu ülkenin dilini öğrenerek takdir toplayan Fransız teknik direktör Garcia'nın, Salih Uçan'a da hemen İtalyanca derslerine başlamasını söylediği belirtildi.

    Bu arada AS Roma Kulübü yetkilileri, TSİ 14.00'de Salih Uçan'ın basına tanıtımının yapılacağını bildirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İtalyan ekibi AS Roma, 18 Temmuz Cuma günü, Endonezya 23 Yaş Altı Milli Takımı ile hazırlık maçı yapacak.

    Evliliği bitiren dövme

    Gerçek aşkını açıkladı

    İşte Özge'nin yeni aşkı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow