hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Burak Yılmaz: Asla bacaklarım titremedi

    Burak Yılmaz: Asla bacaklarım titremedi
    expand

    Sezona kötü başlayan Galatasaray'ın, Avrupa şampiyonlar ligi ve Türkiye Ligi'nde peş peşe puan kayıpları yaşaması eleştiri oklarının bir anda futbol takımına yönelmesine neden olurken, bu eleştirilerden en çok nasibini alan isimlerin başında gelen Burak Yılmaz isyan etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Burak Yılmaz, Galatasaray'a yapılan eleştiriler konusunda "Bizim birbirimizden başka tutunacak dalımız yok" mesajını vererek adeta isyan etti.

    Eleştirilere GSTV'de cevap veren Burak Yılmaz, camia olarak zor günler yaşadıklarına dikkat çekerek, eleştirilerin artık dozunu aştığını vurguladı ve "Bu zor günleri birbirimize kenetlenerek aşabiliriz" şeklinde konuştu.

    Ünal Aysal'dan Faruk Süren'e teklif

    Burak Yılmaz'ın açıklamaları şöyle:

    "Ben kaleye vurmaktan korktum, gol olmazsa taraftarımızın tepkisi olur diye bir söz kesinlikle söylemedim. Ben asla korkmadım, asla bacaklarım titremedi, bugüne kadar asla baskı altında sorumluluktan kaçmadım. Sürekli yabancı yerli ilişkisi, yabancılarla yerliler arasında problem gibi aramızda sıkıntı olduğu konuşuluyor. Sürekli bize o taraftan vurulmaya çalışılıyor. Gerçekten Türk oyuncular olarak bu bizi çok üzüyor. Bizler taraftarlarımıza sesleniyoruz. Yabancı yerli hepimiz aynı forma altında aynı başarı için koşuyoruz. Benim bütün samimiyetime bütün iyi niyetime inansınlar. Bu konu gerçekten burada kapansın. Ofsayt olayı çok eleştiriliyor ama eleştirilmesi de normal. Ben de bu eleştirileri kabul ediyorum. Ben sürekli gol arayan bir oyuncuyum sürekli koşan bir oyuncuyum. Sürekli aklım, fikrim, mantığım gole odaklı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Biz sadece işimizi yapmaya çalışıyoruz ama bu penaltı olayına kesinlikle katılmıyorum. İstatistikler zaten ortada. Kendimi atma olayına katılmıyorum 65 maçta 2 tane penaltı çalındı. Her şeyin farkında olduğum gibi inşallah performansımı yükseltip gerekli cevabı da sahada veririm. Bir maçta 3 gol atsam da çok eleştirildiğim zamanlar olurdu ama bunlara fazla takılmazdım. Kişiliğime, karakterime, aileme girilmediği sürece herkese saygım sonsuz. Ben futbol yönünden eleştiriye her zaman saygı duymuşumdur. Beni beğenmeyen olabilir, futbolumu beğenmeyen olabilir, oyunculuğumu beğenmeyen olabilir bunların hepsine saygı duyarım. Ama eleştiri yapmak için ben ortada en ufak bir neden görmüyorum. Yapılan eleştirilerin bize zarar verme amacında.

    Alp Yalman adaylığını resmen açıkladı

    Böyle bir ortamda biz futbolcuların ve taraftarın birbirine sarılmaktan başka bir çaresi yok. Taraftarımıza söyleyeceğim, bizim onlardan başka hiç kimsemiz yok. Tabi ki onlar mutsuz ediyor olabiliriz ama biz bir aileyiz. Galatasaray taraftarının, oyuncusuyla camiasıyla bir bütün olduğunu söylüyoruz. Tepki de olabilir, destek de olabilir bunlar çok doğal şeyler bunları ilk defa yaşamıyoruz. O yüzden bir küskünlük, bir kırgınlık asla söz konusu değil. Taraftarımıza sesleniyorum onları saygıyla selamlıyorum ve Sivasspor maçıyla bizleri bağrına basacakları görüşündeyim. Her ne olursa olsun 4. yıldızı takacağımıza inanıyorum, inşallah hep beraber bu yolda yan yana yürüyelim."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Prandelli iyi bir insan ama...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow