"Arda Turan oynamak istemedi"

İspanya'nın en prestijli spor gazetelerinden Marca, Arda Turan için önemli bir iddia ortaya attı.
Marca gazetesi, Arda'nın Şampiyonlar Ligi final maçında son dakikada kadrodan çıkarılma sebebini detayları ile yazdı.
Marca, Arda Turan'ın UEFA Şampiyonlar Ligi final maçında forma giymek istememe kararını tamamıyla kendisinin verdiğini öne sürdü. Milli futbolcunun sakatlığını riske etmemek için karşılaşmadan bir gün önce teknik heyete, "Bu düzeyde bir karşılaşmaya kendimi hazır hissetmiyorum" mesajı verdiğini belirten gazete, bu kararın Atletico Madrid yönetiminden bazılarının tepkisini çektiğini iddia etti.
Teknik yönetimin, Arda'nın bu karşılaşmada forma giymek için biraz daha gayret göstereceğini sandığını kaydeden gazete, Türk oyuncunun oynamak istememesinin bir kısım yöneticiler tarafından şaşkınlıkla karşılandığını ifade etti.
Marca gazetesi, bu olaya rağmen Atletico Madrid yönetiminin Arda'nın samimiyetinden kuşku duymadığını, çünkü bunu defalarca sahada ispat ettiğine dikkat çekti.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Sivas'ta kar yağışı etkili oldu! Fenerbahçe maçı öncesi yoğun önlemler alındı...
Fenerbahçe'nin Slovak yıldızı Milan Skriniar'dan açıklamalar!
Jose Mourinho'yu sokakta gören taraftarlar gözlerine inanamadı
Beşiktaş yeni golcüsünü buldu! Solskjaer yönetime ismi verdi...
Beşiktaş’a büyük müjde! Millî yıldız transfer listesine kondu