Tuğçenin organları 5 kişiye hayat verdi

Almanyanın Offenbach kentinde tacize uğrayan iki Alman kıza yardım etmek isterken, Sırp bir gencin saldırısıyla hayatını kaybeden Tuğçe Albayrak, bağışladığı organlarıyla 5 kişiye hayat verdi.
Tuğçe adına ailesi ve yakınları tarafından açılan Facebook sayfasında paylaşılan bilgiye göre, Tuğçenin organları üç kişiyi ölümden kurtarırken, iki kişinin ise sağlığına kavuşmasını sağladı.
Facebook sayfasında paylaşılan mesajda, Merhaba. Bugün aldığımız güzel bir haber bu sabah yüzümüzü güldürdü. Tuğçe'nin organları hayati tehlikesi olan üç kişiye yaşama şansı verdi. Daha başka iki hasta ise yeni organlar sayesinde daha uzun bir ömür ve daha iyi bir yaşam kalitesine sahip olacak. Size bu sevindirici haberi vermekten ötürü çok sevinçliyiz. Hepinize güneş altında iyi bir gün diliyoruz denildi.
Duruşmanın 24 Nisan'da başlaması bekleniyor
Bu arada, Tuğçe Albayrakın katil zanlısı 18 yaşındaki Sırp genci Sanel M. hakkında, Savcılık tarafından yaralama sonucu ölüme sebeb vermekten dava açılmasına karar verilmişti. Hazırlıkları süren davanın kesin olmamakla birlikte 24 Nisanda açılabileceği belirtiliyor.
Tuğçe Albayrak'ın cenazesinden kareler...
Tuğçe'ye saldırı anı güvenlik kamerasında
Almanya Tuğçe'nin adını köprüye vermek istiyor
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Bir ülke alarma geçti! 'Ayı' acil durum ilanı
Milyarder Bill Gates tarih verdi: 2035'te egemenliğimiz sona erecek!
Son Dakika! Dünyanın Gözü Kulağı ABD'de: Trump Vergi Yağdıracak!
Uzayda 9 Ay Mahsur Kalan Astronotlar Konuştu: Starliner Krizi ve Geri Dönüşün Perde Arkası
Forbes milyarderler listesini açıkladı: İşte en zengin Türkler!