Esir alınan İsrail askeri için kutlama yaptılar

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın İsrailli bir askeri esir alması Filistin'de sevinçle karşılandı. İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın Şaol Aron adında bir İsrail askerini esir aldıklarının duyurmasının ardından Gazze, Batı Şeria ve Kudüs'te sevinç gösterileri düzenlendi.
Gazze'de, Şifa Hastanesi önünde toplanan Filistinliler, İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın, İsrail askerini esir almasına sevindi. İsrail saldırıları altındaki bölgede, bir süreliğine de olsa sevinç gösterileri hakim oldu.
Batı Şeria ve Kudüs'te müdahale
Batı Şeria'nın çeşitli kentlerinde düzenlenen yürüyüşlerde, Filistin bayrakları taşınıp, marşlar söylendi. Gösterilerde, direniş gruplarına, İsrail karşıtı eylemlerini sürdürme çağrısı yapıldı.
14 yılda tam 8 kez...
Camilerden tekbir sesleri yükselirken, çeşitli kentlerde havai fişekler atıldı. İsrail askerlerinin Batı Şeria'daki sevinç gösterilerine müdahalesi sonucu 1'i gerçek mermi, 8'i plastik mermi olmak üzere 9 Filistinli yaralandı.
Hamas 1 İsrail askerini esir aldı
Kudüs'te, İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın esir ilanının hemen ardından havai fişekler atıldı, yürüyüşler düzenlendi. İsrail'in Gazze saldırılarının kınandığı yürüyüşe, askerler müdahale etti. Askerler, taşlarla karşılık veren Filistinlilere ses ve gaz bombaları attı.
İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze'de İsrail askerleri ile girdiği çatışmada Şaol Aron adında bir İsrail askerini esir aldıklarını duyurmuştu.
Erdoğan: Asıl kırıcı davranan Amerika'dır
İzmir'de tacizci linçten zor kurtuldu
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Gerilim had safhada! Trump'ın hamlesine karşı misilleme: '2025 ticaret savaşları başladı'
Trump'tan ilginç Putin çıkışı: Tango yapmak için iki kişi gerekir
Trump'ın 1,3 milyar dolarlık katliam planı! Neden yüz binlerce baykuşu vurmak istiyor? Kongre uyardı...
Trump’tan Elon Musk’a Tesla Desteği! Beyaz Saray’da Gövde Gösterisi
Türk zırhlı araçları Estonya ordusuna güç kattı