Obama'nın en büyük rakibi
ABD'de 2016 yılında yapılacak başkanlık seçimleri için Demokrat Parti'den aday adayı olacağı konuşulan Hillary Clinton, kararını 2015 başlarında vermeyi düşündüğünü söyledi.
Haberin Devamı
/

/

Eski ABD Dışişleri Bakanı Clinton, Mexico City'de katıldığı bir programda yaptığı açıklamada, başkanlık için yarışma kararı almanın önemli bir seçim olacağını kaydederek, bu konuda henüz son kararını vermediğini belirtti.
Haberin Devamı
/

Kararını gelecek yılın başlarında vermeyi düşündüğünü ifade eden Clinton, konuşmasında, Ortadoğu ve Ukrayna'daki gelişmelere ilişkin de görüşlerini paylaştı.
/

Clinton, 2008 yılındaki başkanlık seçimleri için Demokrat Parti'de Barack Obama'nın rakibi olmuş ancak kaybetmişti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Obama'nın ilk döneminde Dışişleri Bakanlığı yapan Clinton, bu yıl bazı sağlık sorunlarıyla da mücadele etmek zorunda kalmıştı.