hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? 13 Aralık 2020 altın fiyatlarında son durum

    Çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL 13 Aralık 2020  altın fiyatlarında son durum
    expand

    Altın fiyatları 13 Aralık 2020 Pazar günü ons altın ve dolar kuru bağlantılı olarak değişim yaşamayı sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde ons altında yaşanan sert düşüşten iç piyasadaki altın fiyatları da nasibini almıştı. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? İşte Bigpara’dan alınan son dakika altın fiyatları verileri…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dünya genelinde aşı çalışmalarında alınan olumlu sonuç ons altının değer kaybetmesine neden olmuştu. İç piyasa hem ons altının değer kaybetmesi nedeniyle hem de dolar kurundaki gerileme nedeniyle önemli bir düşüş yaşamıştı. Peki, altın piyasasındaki son sayılar neler?

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gram fiyatı 13 Aralık 2020 Pazar günü 463,83 lirada yer alıyor. Aynı dakikalarda ons altının fiyatı ise bin 839 dolar üzerinden işlem görüyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Haftanın son gününde 752 liradan alınan çeyrek altın 761 liradan da satışa sunuluyor.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    Alış fiyatının yeniden 3 bin liranın üzerine çıkmasıyla birlikte yatırımcısını sevindiren cumhuriyet altını ise bugün 3 bin 10 liradan alınırken 3 bin 32 liradan da satışa sunuluyor.

    Altının yeni haftaya hangi seviyede başlayacağı ise 14 Aralık 2020 Pazartesi günü piyasaların açılmasıyla birlikte ortaya çıkacak.

    SON DAKİKA DÖVİZ KURLARI İÇİN TIKLAYINIZ…

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow