Lady Gaga'dan İstanbul Valisi'ne tweetli tepki

Dünyaca ünlü şarkıcı Lady Gaga, İstanbul'daki LGBTİ Onur Yürüyüşü'ne polisin sert müdahalesine twitter'dan tepki gösterdi. Biber gazlı, plastik mermili müdahale için ''insanlık dışı'' ifadesini kullanan çılgın popçu, İstanbul Valisi Vasip Şahin'e de seslendi: İnsanları şiddetle ayrıştırmak yerine insanların Ramazanı ve Onur Yürüyüşü'nü barış içinde kutlayabileceğinin örneğini ver.
İstanbul LGBTİ Onur Haftası kapsamında İstiklal Caddesi'nde bu yıl 23'üncü kez gerçekleştirilmek istenen 'Onur Yürüyüşü'ne polisin sert müdahalesi dünya popunun yıldızı Lady Gaga'nın da tepkisini çekti.
Polisin, toplanan gruplara tazyikli su ve boyalı top mermisiyle müdahale etmesini twitter hesabından paylaştığı iletilerle eleştiren Gaga, 'insanlık dışı' tabirini kullandı.
Vali Vasip Şahin'e seslendi!
İstiklal Caddesi'ndeki müdahaleye ilişkin görüntü ve videoları da retweetleyen Gaga, "İstanbul? Bunların lideri kim! Kutlama yapan masum ve mutlu insanlara saldırmayı durdurun bu çılgınlık! Bu insanlık dışı!" ifadelerini kullandı. İstanbul Valisi Vasip Şahin'e de çağrıda bulunan pop yıldızı şunları yazdı:
Vali! İnsanları şiddetle ayrıştırmak yerine insanların ramazanı ve Onur Yürüyüşü'nü barış içinde kutlayabileceğinin bir örneğini ver.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Trump'ın 1,3 milyar dolarlık katliam planı! Neden yüz binlerce baykuşu vurmak istiyor? Kongre uyardı...
Trump’tan Elon Musk’a Tesla Desteği! Beyaz Saray’da Gövde Gösterisi
Türk zırhlı araçları Estonya ordusuna güç kattı
24 saattir söndürülemedi! Zehirli kimyasal endişesi: Suyla temas ederse... Uzmanlar uyardı: Bedeli ağır olabilir!
Dünyayı kasıp kavuran yeni trend: SLEEPMAXXING! Kırmızı ışık detayı...