Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 zirvesinin ilk programı olan "Terörle Mücadele" temalı toplantıya katıldı. Toplantının ardından liderler geleneksel aile fotoğrafı çekimine katıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Zirvesi'nin "Terörle Mücadele" temalı toplantısına katıldı. Erdoğan, toplantıya katılmak üzere Hamburg Messe Konferans Merkezi'ne geldi.
G20 Zirvesi'nin dönem başkanı ve Almanya Başbakanı Angela Merkel, toplantı başlamadan önce liderleri tokalaşarak karşıladı. Liderler, daha sonra zirvenin ilk programı olan "Terörle Mücadele" temalı toplantısına geçti.
Toplantıya Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Başbakanı Theresa May, Arjantin Devlet Başkanı Mauricio Macri ve ABD Başkanı Donald Trump da katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Başbakanı May ve ABD Başkanı Trump'ın karşılıklı diyalogları da dikkat çekti. Basına kapalı gerçekleşen toplantı, yaklaşık 2 saat sürdü.
Geleneksel aile fotoğrafı
Toplantı sonrası çekilen aile fotoğrafında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, ABD Başkanı Donald Trump, Endonezya Cumhurbaşkanı Joko Widodo, Meksika Devlet Başkanı Enrique Pena Nieto, Arjantin Devlet Başkanı Mauricio Macri, Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Güney Kore Cumhurbaşkanı Moon Jae-in, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Japonya Başbakanı Şinzo Abe, İngiltere Başbakanı Theresa May, Norveç Başbakanı Erna Solberg, İtalya Başbakanı Paolo Gentiloni, İspanya Başbakanı Mariano Rajoy ve Brezilya Devlet Başkanı Michel Temer de yer aldı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Mahkumlarla poz, operasyonu ifşa... ABD, Kristi Noem'i konuşuyor: "Bakan mı fenomen mi?"
Biden'dan görevi devrettikten sonra kamuoyu önünde ilk açıklama: Trump'a "soygun" suçlaması...
Nükleer müzakereler... ABD'nin İran'a teklifi belli oldu: İsrail’i rahatsız eden yaklaşım...
İsraillilerin o ülkeye girişi yasaklandı! Karar Facebook'tan duyuruldu...
ABD’li yetkili Witkoff ve Putin arasında geçen ‘zorlu’ görüşme: Rus lider ‘kalıcı barış’ istiyor ama şartları var…