Beşar Esad'dan flaş açıklamalar!

Suriye lideri Beşar Esad önemli açıklamalarda bulundu.
Suriye lideri Beşar Esad devlet televizyonunda yayınlanan açıklamalarında, "terörizmle savaşmak bizim şu andaki ve gelecekteki en büyük önceliğimizdir. Herhangi bir geçiş dönemi Anayasal olmak zorundadır." ifadelerini kullandı.
Türkiye sınırında flaş gelişme!
ABD Başkan Yardımcısı Biden'dan Türkiye'ye YPG çağrısı
Esad ayrıca, Suriye'de varılacak yerel anlaşmaların ülkedeki krizi çözme yolunda çok önemli bir rol oynayacağını da belirtti.
Türkiye yorumu
Suriye lideri Esad, Türkiye ile ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Esad, "Türkiye ile Suudi Arabistan iki yıldır askeri yollarla Suriye'ye girmek istiyor" iddiasında bulundu.
Ateşkes açıklaması
Beşar Esad, "Ateşkes demek, teröristlerin pozisyonlarını güçlendirmelerine mani olmak demektir. Eğer bir ateşkes olacaksa bu çatışmadaki her tarafın silah kullanmayı bırakması anlamına gelmez" diye konuştu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Gizli tutanaklar sızdı! Leopard 2 tankları Ukrayna’da etkisiz kaldı...
Zelenski'den Trump’a davet: Karar vermeden önce Ukrayna’yı ziyaret et
Katy Perry uzayda şarkı söyleyecek! Bezos'un nişanlısı Lauren Sanchez de ekipte yer alıyor...
Kargaların Şaşırtan Zekası! "Artık Bu Yetenek Sadece İnsanlara Özgü Değil"
ABD basınındaki iddialar kafaları karıştırmıştı! Trump'ın sağlık raporu ne diyor?