Alman mizahçıdan Erdoğan'a şiir

Kuzey Almanya Televizyonu NDR'de yayınlanan Extra3 ve ZDF televizyonunda yayınlanan "Neo Magazin Royale'' adlı programın sunucusu Jan Böhmermann'ın ardından, 80 yaşındaki ünlü mizahçı Dieter Hallervorden de bir şiirle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik "Erdoğan bana da dava aç'' diye şiir yazan ve müzik eşliğinde seslendiren Dieter Hallervorden, şarkısını dün gece Facebook hesabından paylaştı.
Şiirinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği tepkilerle söz konusu programları meşhur ettiğine dikkat çeken Hallervorden, "Erdoğan, Erdoğan beni de meşhur et. Sinirlen ve bana da dava aç. Sen büyük bir reklam adamısın. Benim şarkımı da meşhur et'' diye sesleniyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Avrupa'nın en zengin ülkelerinden biri! Okullarda akıllı telefonu yasakladılar
Putin'in mesajı ne? Kamuflajla sahaya indi... Dikkat çeken değerlendirmeler
İlk itiraz Avrupa’dan sonra da ABD’den gelmişti! Nedir bu NATO? Önemi Nedir, Nasıl Kuruldu? Türkiye Ne Zaman Katıldı?
Gerilim had safhada! Trump'ın hamlesine karşı misilleme: '2025 ticaret savaşları başladı'
Trump'tan ilginç Putin çıkışı: Tango yapmak için iki kişi gerekir