ABD IŞİD'e karşı özel kuvvetleri Irak'a yolluyor!

ABD'den IŞİD'e karşı yeni bir hamle geldi. ABD Savunma Bakanı Ash Carter, IŞİD liderlerine operasyon düzenleyecek özel kuvvetleri Irak'a göndereceklerini açıkladı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
ABD Savunma Bakanı Ash Carter önemli açıklamalarda bulundu. IŞİD'le mücadele konusunda yeni adımlar atılacağını ifade eden Carter hem Irak'a destek olmek için hem de Suriye ve Irak'ta özel operasyonlar gerçekleştirmek için özel birliklerin yola çıkacağını duyurdu.Humus'ta ateşkes!
"Bu özel birlikler zaman içinde baskınlar, rehine kurtarma ve IŞİD liderlerini yakalamak gibi operasyonlar gerçekleştirecek" diye konuşan Carter, birliklerin bu operasyonlara ne zaman başlayacağı hakkında ise detay vermedi.Devlet Başkanı o kadar sıkıldı ki, maçı 63. dakikada bitirdi!
Türkiye eleştirisi
Ash Carter, Türkiye ile ilgili de eleştirilerde bulundu. Carter; "Türkiye Suriye sınırını kontrol etme konusunda daha fazla çaba göstermeli" ifadelerini kullandı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Lüksemburg'da bu soruya yanıt aranacak: AB, ABD'nin tarifelerine misillemede bulunacak mı? "Küresel ticaret sisteminin paradigma değişimi"
Küresel piyasalar kırmızıya döndü, Trump vergileri ‘ilaç gerekli’ diyerek savundu! 'Ekonomik nükleer kış' uyarısı…
Hamas’tan İsrail’e roket yağmuru! Aylar sonra en büyük saldırı...
Trump'ı ölümle tehdit etmişlerdi! Uyarı geldi
2 hafta önce taburcu olan Papa’dan sürpriz: Aziz Petrus Meydanı'nda halkı selamladı