96 yaşında mezun oldu, Guinness 'e girdi

Japan Times gazetesinin haberine göre 96 yaşında üniversite eğitimini tamamlayan Japon Shigemi Hirata, dünyanın en yaşlı üniversite mezunu unvanını alarak Guinness Rekorlar Kitabı'na geçti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Kyota Sanat ve Tasarım Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nden Mart ayında diplomasını alan 96 Yaşındaki Shigemi Hirata gazetecilere Guinness Rekorlar Sertifakası'nı gösterirken "Gerçekten çok mutluyum. Kaç yaşında olursan ol öğrenmek her zaman çok keyifli." diye konuştu.
Üniversite eğitimine 2005 yılında başlayan 1 Eylül 1919 doğumlu Shigemi Hirata'nın diplomasını alması 11 yılını aldı.
Şimdiki hedefinin 100 yaşına kadar yaşamak olduğunu belirten Hirata "Belki bu arada sağlığım yerinde olursa bir okul daha bitirmeyi düşünebilirim" diyerek gazetecilerle şakalaştı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
NATO'nun yıl içindeki en büyük tatbikatının öne çıkan ülkesi Türkiye oldu
Grönland'ı kızdıran fotoğraflar! Vance: Başka seçenek yok...
ABD'nin çılgın talebi! Rusya ilk kez konuştu! PUTİN: TRUMP CİDDİ!
Putin'den Grönland yorumu: ABD'nin ciddi planları var
Yeni bir sarmal galaksi keşfedildi! Merkezinde süper kütleli bir kara delik var...