hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çılgın Sayısal Loto'da Kazanma Sırası Sende!

    Sponsorlu
    Çılgın Sayısal Lotoda Kazanma Sırası Sende
    expand

    Hayallerindeki o eve taşınmak, sıfır bir spor araba almak ve dünyayı gezmek. Bunlar kulağa çılgın bir hayal gibi gelebilir fakat Çılgın Sayısal Loto’nun büyük ikramiyesi ile hepsi mümkün olabilir! Her hafta 178 milyon TL'yi aşan büyük ikramiyeyi kazanma şansı seni bekliyor.

    Şanslı numaraların ile hemen Çılgın Sayısal Loto oyna, seçtiğin rakamlar ile büyük ikramiyenin talihlisi olma şansını ve hayallerini gerçekleştirme fırsatını kaçırma.

     Çılgın Sayısal Loto'da Rakamlarını Nasıl Seçebilirsin?

    ·   Aynı rakamları oyna: Herkesin uğurlu sayıları vardır. Senin için de önemli ve uğurlu sayılar olabilir. Doğum günün, memleketinin plaka kodu veya sevdiğin kişinin uğurlu sayısı... Belki de büyük ikramiye, senin uğurlu sayılarındadır. 

    ·   Rastgele rakamlar seç: Aynı rakamları tekrar tekrar oynamak yerine, her seferinde farklı rakamlar seçerek farklı olasılıklarla büyük ikramiyeye bir adım daha yaklaş.

    ·   Sistem oyunu oyna: Eğer kendi numaralarının dışında şansını denemek istersen numaralar bilgisayar tarafından otomatik seçilir. Sistem oyunu oynayarak daha fazla çeşitte numara ile şansını dene.

    Çılgın Sayısal Loto’da Büyük İkramiye Ne Kadar?

    Çılgın Sayısal Loto'da büyük ikramiyenin tutarı, her geçen gün artıyor. Hayalleri süsleyen Çılgın Sayısal’ın ikramiyesi 178 milyon TL’yi aşıyor.  

    Bir sonraki talihli sen olabilirsin. Sen de Çılgın Sayısal Loto'da şansını artırmak için birden fazla kuponu en yakın veya sana en yakın Milli Piyango bayisinden oynayabilir veya Milli Piyango Onlinedan dilediğin zaman rastgele senin için seçilen sayılarla kuponunu doldurabilir ve Çılgın Sayısal oynayabilirsin.

    Hayallerin bir bilet uzakta, Çılgın Sayısal Loto ile büyük ikramiyeyi kazanma şansını yakala!

    Sayısal Loto Nereden Oynanır?

    Çılgın Sayısal Loto’yu Türkiye’nin 81 ilinde bulunan birçok Milli Piyango bayilerinden bilet alabilir, oynayacağın kuponlar ile hayatını değiştirebilirsin.

    Milli Piyango Online web sitesi veya Milli Piyango Mobil Uygulaması üzerinden oynayarak dilediğin zaman dilediğin yerde Sayısal Loto heyecanını yaşayabilirsin. Çılgın Sayısal Loto ile hayallerine bir adım daha yaklaşmak için hemen oynamaya başla!

    Çılgın Sayısal Loto Nasıl Oynanır?

    Çılgın Sayısal Loto’yu, millipiyangoonline.com adresinden, Milli Piyango Mobil Uygulamasından veya tüm Milli Piyango bayilerinden oynayabilirsin. Hem dijitalde hem sokakta; sana en yakın yerdeyiz!

    Sen Seç veya Sistem Oyunu modlarında oynanabilirsin;

    Sen Seç modunda, 90 adet Çılgın Sayısal Loto numarası içerisinden şanslı 6 numaranı seçebilir veya Rastgele Tek, Rastgele Çift seçenekleri ile sisteme seçtirerek kolonunu hızlıca oluşturabilirsin.

    Sistem Oyunu modunda, en az 7 en çok 19 adet Çılgın Sayısal Loto numarası seçerek sistem tarafından oluşturulan tüm farklı kolon kombinasyonlarıyla şansını daha da arttırabilirsin. Oynadığın her kolon çekilişte çıkan numaralardan 6, 5+1 (Joker), 5, 4, 3 veya 2 numara doğru tahmin edersen ikramiye kazanırsın.

    6 bilen Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiyesini kazanır! Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşülür.

    Sayısal Loto Çekilişleri Ne Zaman?

    Haftada 3 gün kazanma şansın var! Çılgın Sayısal Loto haftada 3 gün: pazartesi, çarşamba ve cumartesi günleri saat 21:30'da çekilir. Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekilir. +1 numara, çekilen her bir rakam tekrar çekilişe dahil edilmeden çekilmektedir.

    Sayısal Loto Sonuçları Nereden Öğrenilir?

    Haftada 3 gün yapılan çekilişlerin sonucunu Milli Piyango Online web sitesi ve Milli Piyango Mobil Uygulamasında bulabilirsin. Ayrıca, millipiyangoonline.com/ web sitesinden geçmiş çekiliş sonuçlarına da ulaşabilirsin.

    Sayısal Loto Çekilişleri Nereden İzlenir?

    Sayısal Loto çekilişlerini Milli Piyango Online'ın resmi YouTube kanalı olan Milli Piyango TV üzerinden canlı olarak izleyebilirsin. Her çekiliş öncesi canlı yayın sekmesinden çekilişi canlı olarak takip edebilirsin. Önceki çekilişleri de yine bu kanalda videolar sekmesinden görüntüleyebilirsin.

    Çılgın Sayısal Loto, Güncel Kupon Ücretleri Ne Kadar?

    Rekor Kıran Büyüyen İkramiyelerle Çılgın Sayısal Loto!

    Çılgın Sayısal Loto, yenilenen oyun sistemi ve şimdiye kadar görülmemiş büyüklükteki ikramiyeleriyle seni şaşırtabilir! Sadece 90 sayı arasından 6 şanslı numarayı seçip kolonunu oluştur. Her kolonun ücreti sadece 10 TL. Bu heyecan dolu oyuna katılmak için daha fazla bekleme!

    Kimler Çılgın Sayısal Oynayabilir?

    Milli Piyango Online veya Türkiye’nin birçok yerinde bulunan Milli Piyango bayilerinden oynanabilen şans oyunları ile keyifli vakit geçirmek istersen, hemen şimdi birbirinden eğlenceli oyunlarla tanış. Kazanma heyecanını yaşamak ve oyunlar hakkında ayrıntılı bilgi almak için, millipiyangoonline.coma giriş yaparak veya Milli Piyango Mobil Uygulamasını hemen indirerek Şans Oyunların deneyimini yaşayabilirsin. Şans Oyunları oynamak ve Milli Piyango Online’a üye olmak için 18 yaşını doldurmuş bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olman gerekli.

    Hemen, şansını dene! Bir sonraki büyük ikramiye senin olabilir!

    Kazanmak ve hayallerine yaklaşmak için doğru yerdesin! Her hafta gerçekleştirilen çekilişlerde, sen de büyük ödül için şansını deneyebilirsin. Kuponun, bir sonraki büyük ikramiyeyi sana kazandıracak rakamlar olabilir! Hayallerini gerçeğe dönüştürmek için Çılgın Sayısal Loto oyna ve kazanma heyecanını yaşa!

    *İlandır

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA