hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beyaz Melek, ABD'de boy gösterecek

    Beyaz Melek, ABDde boy gösterecek
    expand

    Mahsun Kırmızıgül'ün ilk yönetmenlik çalışması olan "Beyaz Melek" ABD'de iki ayrı festivalde gösterilecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     "Beyaz Melek", 11-20 Nisan günleri arasında ABD'nin önde gelen festivallerinden 41. Uluslararası Houston Film Festivali'nde "Altın Remi" için yarışacak.

    Film, aynı tarihlerde Californiya eyaletinde düzenlenen Uluslararası Riverside Film Festival'inde de gösterilecek.

    Mahsun Kırmızıgül'ün ilk yönetmenlik deneyimi olan "Beyaz Melek"te Kırmızıgül'ün yanı sıra Sarp Apak, Ali Sürmeli, Arif Erkin, Bilge Zobu, Cihat Tamer, Cezmi Baskın, Deniz Oral, Emel Sayın, Erol Demiröz, Erol Günaydın, Fadik Sevin Atasoy, Fırat Danış, Gazanfer Özcan, Hüseyin Avni Danyal, İlkay Saran, Lale Belkıs, Necmi Yapıcı, Nejat Uygur, Nurşin Demir, Salih Kalyon, Suna Selen, Tanju Tuncel, Toron Karaca, Tomris Oğuzalp, Yağmur Dilan Bozacı, Yavuz Bingöl, Yıldız Kenter ve Zeynep Tokuş rol alıyor.

    Bir grup insanın hayata ve birbirlerine duyduğu aşk ve sevginin anlatıldığı filmin yedi hafta süren çekimleri İstanbul, Adapazarı, Tuz Gölü ve Diyarbakır'da yapılmıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow