hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Stallone, Beckham’ın peşindeymiş

    Stallone, Beckham’ın peşindeymiş
    expand

    Sylvester Stallone futbol yıldızı David Beckham’ı yeni Rambo filminde oynatmak istediğini ancak başarılı olamadığını söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    61 yaşındaki Stallone İngiltere Milli Takımı eski kaptanının hayranı olduğunu ve futbolcu LA Galaxy’de oynamak üzere Los Angeles’e taşındığında heyecanlandığını söyledi.

    İngiliz Uncut dergisine konuşan Stallone, “David Beckham Amerika’ya geldiğinde adeta bir superstar gibi karşılacağının biliyordum. Kendisini yeni Rambo filminde oynatmayı düşündüm ve bir iki hafta bunun için peşinden koştum,”  dedi.

    Aksiyon filmlerinin yaşlanan yıldızı dördüncü Rambu filminin şimdiye kadar yaptığı en zor film olduğunu da söyledi.

    Stallone, “2006 yılında Rocky Balboa filmindeki zor boks sahnelerinden sonra hiçbirşeyin bu sahnelerden zor olamayacağını düşünmüştüm. Ama Rambo’daki sahnelerin zorluğu yanında bu sahneler Fındıkkıran balesi gibi kaldı,” diye konuştu.

    Stallone filmde zor durumdaki yardım kuruluşu görevlilerini kurtarmak için Myanmar’ın (Burma) derinliklerine dalan Vietnam gazisi John Rambo’yı bir kez daha canlandırıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow